Totaal aantal pageviews

dinsdag 6 oktober 2020

Lange kniekousen.

Binnenkort bij gebreidesjaals ( w.s. in de week van 24/10) nog meer nieuwe lange kousen en sokken Leuke modellen. Extra lange WOLLEN kniekousen, kniekousen voor dames, Gebreid met geitenwol en dus al honderden jaren bekend om zijn echte warmte. 
Deze 100% wollen kousen en sokken worden  al eeuwenlang van langharige geitenwol verwerkt/ gesponnen en gebreid. 

 bron foto :dreamstime.comLange gebreide kniekousen, dikke wollen kousen, 60 cm lang, dus je krijgt waar voor je geld.
Kniekousen die echt extra lang zijn en in diverse soorten, te koop bij gebreidesjaals. Gun je zelf en je dierbaren gewoon iets wat echt warmte geeft. Pure wollen kousen en sokken zijn het antwoord op de kilte van de herfst en de vrieskou van de winter.Heel vrouwelijk en ook een heerlijk hartelijk en been verwarmend cadeau voor de komende wintermaanden.


Gebreidesjaals roept het al langer, 100% wol is pas echt warm en behaaglijk. De verwarming kan een graadje lager en je hebt geen last meer van koude voeten. Of koude benen.

Gebreidesjaals verkocht er al veel paren in de loop der jaren en ze zijn heerlijk om in te sporten. Ook voor de mensen die altijd koude voeten hebben en veel buiten werken of naar de wintersport gaan.
Dus ook voor after ski geschikt. Je hebt een blikvanger aan  je benen. Lange gebreide wollen kniekousen, gebreid met de warmste merinowol of ageitenwol.

 Deze extra lange wollen gebreide kniekousen en sokken


zijn binnenkort bij gebreidesjaals in huis. sommige hebben een extra viltproces gehad.

Kijk op de pagina:  voor diverse lange kniekousen en dikke wollen sokken:

 https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/handgebreide-sokken-sloffen-heren-en.htmlWacht maar af, gebreidesjaals heeft er binnenkort veel op voorraad.

Meer dan 60 cm lang zijn deze extra lange wollen kniekousen.

Populaire posts