zondag 8 juli 2012

Geel, gele shawl,werd geel vestje, van alpacawol, Drops, een gebreidejsjaals online, yellow wrap,yellow shawl.


Gebreidesjaals, heeft haar gele shawl veranderd in een soort van geel vestje. Geel, yellow, je houdt er van of je houdt er niet van. Deze sjaal, online te koop bij gebreidesjaals,kun je snel omslaan. Hij is gecombineerd met de juiste kleuren, en oogt  fris en vrolijk. En heeft een mooi kantpatroon die aan de randen gelijk punten geeft. Noemen ze dit een yellow wrap? Gebreidesjaals heeft het patroon van dit gele breiwerk  gebreid met alpacawol van Drops weer geoefend en aangeleerd, was het deels vergeten.En de gele shawl , gezien, met dit patroon zette aan om nog een keer dit te gaan willen maken in het blauw.(wordt vervolgd)  Deze gele shawl, sjaal vestje , wat je snel kunt omslaan is nu online. Mensen met een eigen styl kunnen dit snel omslaan en het geeft de behaaglijke warmte van niet allergische alpacawol. Geel is een vrolijke kleur en gebreidesjaals maakte deze gele collage en wist meteen  een aantal gele attributen te voorschijn te toveren. 

Hier ziet u dit gele vestje of sjaalvestje nog eens dichtbij. Wol is alpaca wol van Drops en het is handgeverfd en zalig zacht aanvoelend.


Aan de randen is een ander patroon en het leuke is dat je gelijk aangebreide punten kunt waarnemen, na het blocken. Niets geen aparte randen aanbreien, je krijgt het er al breiende gratis bij.
Dit is het leuke van kant breien. Elke nieuwe ontdekking maakt ,dat je weer een ander patroon wilt leren.Gebreidesjaals heeft ook een mooie geel bruine , in diverse tinten overgaand Orenburg shawl beschikbaar.
Zoals u weet breit ze deze niet zelf. Deze grote shawl komt uit Rusland.  
Voor vragen emailt u mij , er komt altijd antwoord.
2 opmerkingen:

Karin zei

Hallo Mieke jetzt gehen mir die Worte zum Loben aus ,es ist schon alles Gesagt deinen Tüchen und Loops sind einefach SSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUpppper Toll .Ich schicke dir bewundernde grüße Karin

Rita zei

Hallo Mieke
Da kann ich mich nur anschliessen: Wunderschöne Sachen machst du immer! und vielen Dank für deinen lieben Kommentar - ich habe mich sehr gefreut!
Liebe Grüsse Rita