dinsdag 8 mei 2012

Bruine katoenen sjaal, zomersjaal, glanskatoen, bent u allergisch voor wol? dan is hier een mooie kanten sjaal gebreid door gebreidesjaals.

Gebreidesjaals krijgt vaak aanvragen van mensen die allergisch zijn voor wol. Dan is het even zoeken, wat er geschikt is.
Daarom was gebreidesjaals aan deze kaneel, roodbruine glanskatoenen sjaal begonnen, met tegelijk een andere opdracht voor een feestsjaal. Nu is gisteren deze sjaal afgekomen, op wat draadjes afwerken na.
 Het is een ideale kanten sjaal, stola  voor mensen die allergisch zijn voor wol. Of het altijd vinden kriebelen.
De maten van deze glanskatoenen bruine zomersjaal  zijn 53 x185 cm. 
De prijs van deze bruine sjaal ziet u op de pagina "nieuwe 2012 sjaals"


Glanskatoen heeft de eigenschap te glanzen , wat gebreidesjaals altijd mooi vindt bij een kantensjaal. Het is net wat luxer.Katoen is 100% natuurlijk materiaal . De kleur is warm rood bruin. Gebreidesjaals vind dit echt een zomersjaal geworden die ook doorgedragen kan worden.


En.....Collages maken is ook weer gelukt. Gebreidesjaals kon dit lang niet doen, daar www.photobucket.com ineens 27 handelingen vroeg om een collage te maken. Deze handelingen brachten gebreidesjaals tot wanhoop , deze tijd besteed ze liever aan nuttiger zaken zoals mooie sjaals bedenken en maken.

4 opmerkingen:

Anna zei

Gorgeous....
Have a nice week.
Anna

Celeste zei

Salut Mieke,
Magnifique écharpe, tant au niveau du point,comme de la couleur.
Amitiés.Celeste

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Beste Mieke,

We kunnen je niet bijhouden... Dit is ook erg mooi van glanskatoen!
Liefs,

Mariette

Su-Tra zei

Hello,
it is so wunderfull.
Greets Su-Tra