dinsdag 14 februari 2012

Debbie Bliss, angel of party angel ?gebreidesjaals is druk bezig met nieuwe kanten lace sjaals, lichtgroen mohair met zijde.

Gebreidesjaals is ook dol op Debbie Bliss Angel  superkid mohair met zijde.

of wilt u liever  Debbie Bliss party angel met kleine glittertjes in het garen.


Op een dag in  augustus 2011 in Dordrecht was er kunst met breiwerk in een museum aldaar. 
Een warm wollig wazig  effect ? van een soort van vogelnestje?


Gebreidesjaals is druk bezig met nieuwe kantensjaals en o.a. dit wollige zachte, groene garen van Debby Bliss angel, is vorig jaar gekocht. Debbie Bliss  garen heeft ook een samenstelling van zijde en mohair. De lente lichtgroene  sjaal is halverwege en komt binnenkort in de verkoop. Een mooie royale kanten sjaal gebreid met 3 bollen wol en zijde. Dit kantpatroon is een bekend patroon en men vindt deze steeds erg mooi. Het is lace, the print o the wave. Vandaar dat gebreidesjaals een kanten stola maakt en hoopt dat deze sjaal met dit mooie kantpatroon binnenkort iemand blij mag maken.Debbie Bliss Angel met de mooie  grote keuze aan zachte kleuren , zodat er altijd wel een geschikte kleur te vinden is.


Debbie Bliss angel kleuren. Ook is er Debbie Bliss Party angel zie onder.

En deze heeft subtiel in het garen verweven wat glitters. Echt niet kitserig! Heel geschikt voor het maken van allerlei mooie kanten sjaals, lacepatronen en stolas.
Dus dat maakt het wegvallen van Rowan kidsilk night weer goed. Beetje dom van Rowan om dit uit de collectie te halen. Er zijn altijd feest sjaals,bruiloftsjaals, bruidssjaals en sierlijke sjaals gewenst. En zeker willen we weer mooie zachte kleuren zien om de grijze na winterse dagen wat op te fleuren.1 opmerking:

Rosalies Träume zei

Schöne Bilder gibt es bei Dir zu sehen und Dein Blog gefällt mir. Ich glaube, wir haben so einiges gemeinsam, schau doch mal vorbei.
Liebe Rosaliegrüße∙∙♥♥∙∙