Zwarte shawls.




 
Zwarte sjaals, feest. bruiloft gebreidesjaals.blogspot.comzwart kant

TE KOOP: Orenburgs uniek product, de eeuwenoude handmatig gebreide geitendons sjaals.
Prachtige grote zwarte kanten sjaal 80 x 190 cm, vaak iets breder en langer. Gebreidesjaals heeft er binnenkort diverse te koop. 
Samenstelling zijde 15 % en geitendons 85 % 

Kijk eens hoe mooi.





Zwarte shawl :NU al te bestellen. Deze zwarte stola een warme sjaal is voorbewerkt met handgesponnen Orenburgse geitendons en daarna handgebreid.En  deze zwarte shawls zijn enorm warm. Al eeuwenlang zijn deze weddingringshawls bekend.
Ook heel gracieus, zoals u kunt zien. Lees eens dit bericht van een tijd geleden van gebreidesjaals.



Of in het kort deze uitleg:

Orenburg staat bekend om zijn donzen sjaals, vooral bekend als Orenburg donzen sjaals. Deze sjaals worden al meer dan 300 jaar in de regio gemaakt.
Orenburg geitengaren is een van de dunste ter wereld, het donshaar van Orenburg geiten is slechts 14-18 micrometer. Geitenwol is niet te verwarren met Angora-geit - het haar van de Angora-geit is 22-24 micrometer.Geiten worden één keer per jaar gekamd, in de lente vóór het zomerseizoen. Ze hebben het zelfs nodig, want in de zomer is het voor hen warm in een winterjas. Natuurlijk verharen ze, maar soms lange tijd tot midden in de zomer.Orenburg-donssjaals zijn zo zacht, fijn en zacht.
Deze geheime vaardigheden zijn van generatie op generatie doorgegeven. Het belangrijkste kenmerk van de Orenburg-sjaal is dat hij door een trouwring kan worden getrokken.
Elegantie, finesse, exclusiviteit, schoonheid - dit gaat allemaal over Orenburg-sjaals.
Het kan elke avondjurk versieren, het is een mooie aanvulling op een kostuum in zakelijke stijl, een mooi decor van homewear.



 OOK VERZENDKLAAR: grote wollen (merinowollen) met rand aangebreide shawl, een voor iedereen jaren plezier gevende en behaaglijke omslagdoek: te koop voor 1 liefhebber.

Zwarte shawls zwarte stola zwarte wollen sjaal gebreidesjaals.blogspot.com

een echt grote stola. mail mij voor maten en prijs. mieke.ten.haaf@planet.nl


Reacties

Populaire posts van deze blog

Rondreis Kroatie.

Dag van de wol. B.Stikkers.

Wol verven met Dylon textielverf, gebreidesjaals en haar probeersels.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen.

TV Serie Outlander patronen of breisels.