Magda Butrym.


Magda Butrym_rode  gehaakte jurk

Gebreidesjaals vond deze rode gehaakte jurk voor de prijs van 3250,--

Het is wel een handgehaakte jurk van een Poolse designer Magda Butrym. 

Zij is een Poolse ontwerpster met liefde voor echt handwerk. Zij houdt van kleding voor de vrouw die super romantisch en sjiek en tevens wat uitdagend gekleed wil gaan. Echt voor een bijzonder avondje uit. Deze kleding wordt handgemaakt en heeft dan ook een pittige prijs.  Als je wat verder zoekt , lees je ook dat Meghan ( ja van Harry) die wilde bestellen bij Magda Butrym.

 En dat ze dat heeft geweigerd. W.s.is Meghan al wat minder populair aan het worden door alle drama's en wordt het steeds meer bekend dat zij graag kleding draagt van designers en er dan niet voor wil betalen. Bovendien was het ook erg ongepast om zo op de Invictus Spelen https://invictusgames23.de/ te verschijnen, waar soldaten die uit de oorlog komen, hun arm of benen verloren en toch sporthelden en sportieve veteranen zijn met w.s. ook nog diverse oorlogstrauma's verwerkend.

Handwerk is duur. Maar dan heb je ook wat. Inmiddels is deze jurk al in de uitverkoop geweest en ook andere modezaken laten flink lagere bedragen zien, zodat het uitverkocht is. Bij Magda Butrym kun je hem zeker wetend nog wel bestellen.


Bij gebreidesjaals kun je deze rode shawl kopen, grote maten: mail mij voor vragen.

Rode sjaals, rode shawls, gebreide rodesjaal

Rodesjaals,rodeshawls,gebreidesjaals.blogspot.com

Bronnen.

https://culture.pl/en/artist/magda-butrym

https://www.magdabutrym.com/eu/category/crochet

https://www.magdabutrym.com/us/product/aw22-dress-15-red-crochet 


https://www.modaoperandi.com/women/p/magda-butrym/strapless-bustier-crochet-midi-dress/540177?AID=14331774&PID=8172428&SID=1342029356&cjevent=794c8783763211ee81bb00c00a18b8fa&utm_medium=affiliate&medium=affiliate&source=Lyst%20Ltd&utm_source=Lyst%20Ltd




Reacties

Populaire posts van deze blog

Rondreis Kroatie.

Dag van de wol. B.Stikkers.

Wol verven met Dylon textielverf, gebreidesjaals en haar probeersels.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen.

TV Serie Outlander patronen of breisels.