Gebreide bruidssjaals.

gebreide bruidssjaals, gebreidesjaals.blogspot.com
Gebreidesjaals vertelt op dit blog al sinds 2011 over de prachtige Estlandse Haapsalu bruidssjaals.

Samenwerkend met vaste breisters ( o.a.Ivika en Mare) die daar wonen, levert zij snel en op afspraak de door Nederlandse bruiden bestelde bruidssjaals. Ook breit gebreidesjaals zelf, maar dan weer met andere bepaalde patronen, Het meeste met kidsilk.

Het mooiste zijn de Estlandse bruidsjaals, met de aangebreide randen en met superdun garen gebreid en zeer dunne naalden en daarom zeer geliefd. Ze kunnen door een trouwring gehaald worden. Zo bijzonder ! Ook een eeuwenoud gebruik.

Estland laat wat eeuwenoude handwerken betreft het mooiste in kantbreiwerk zien. Alles is aangepast met patronen passend voor deze moderne tijd. Elke bruid kan ook iedere gewenst kleur bestellen.  Gebreidesjaals zag dit nieuwe Haapsalu bloempatroon en kan zich herinneren dat zij daar jaren geleden bekende designers in het verleden al om nieuwe ontwerpen heeft gevraagd.

Nu is het dan zo ver. Dit patroon met bloemen is prachtig. Wat een werk al die noppen.

Het kan in sneeuwwit of in ivoor besteld worden. Gebreid wordt er altijd met cashmere silk en superzacht wol mengsel. Mail mij voor informatie over prijzen , gewenste maten enz.
 

gebreidesjaals gebreide bruidssjaals wollen shawls voro bruid

gebreide rbruidsshawls stola bruiden wollen bruidssjaals.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rondreis Kroatie.

Dag van de wol. B.Stikkers.

Wol verven met Dylon textielverf, gebreidesjaals en haar probeersels.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen.

TV Serie Outlander patronen of breisels.