Wol in de zomer.


 Wol in de zomer, het is een beetje onbegrijpelijk misschien voor sommigen. Maar wol is ook in warme   periodes geen vreemde combinatie.

 De eigenschappen van wol zijn daarbij zo belangrijk. En dit al vele eeuwen lang! Isolerend en handgebreid  met eerlijke materialen. Naturelle wol, 100% wol, ongeverfd en een mooie warme offwhite ecru kleur.

Wol in de zomer?

https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/kanten-stoffen-shawls-kanten-sjaals-van.html


 Wol neemt vocht op, het is waterafstotend en vuilafstotend. Gebreidesjaals weet  al  jaren dat 100% wol ook duurzaam is. Je kunt er heel lang plezier van hebben. Wol beschermt ook tegen de zon, het neutraliseert geurtjes. Daarom zijn wollen sokken zo gezond voor voeten ( zie te koop pagina 14 op dit blog)

https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/handgebreide-sokken-sloffen-heren-en.html

Daarom laat gebreide sjaals maar vandaag weer even een hele mooie extra grote warme wollen (bruids)sjaal zien. Ideaal voor een bruid die een ecru kanten sjaal zoekt. 

Maar ook ideaal voor ieder ander die hier van houdt. De maat is 85cm breed! x 1.70cm  dus geen smal sjaaltje maar een echte wollen omslagdoek. Waar je vele  jaren mee kan doen. In iedere situatie toepasbaar.

Naturelle wol, 100% wol en extra groot. Een originele Haapsalu sjaal met nog een eerlijke prijs voor weken lang breien.


kijk bij te koop pagina 2 op dit blog. Bovenaan op de startpagina ziet u alle te koop pagina's die u helemaal naar onderen scrollend stuk voor stuk kunt bekijken.

En heeft u een vraag ? Mail dan naar  mieke.ten.haaf@planet.nl



Reacties

Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

Bruidssjaal, myrtle leaf, Victorian lace today, het verhaal gaat verder over het breien van een wolwitte Rowan kidsilk haze kanten sjaal voor de bruid.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Gebreide bruidssjaals voor de winterbruid.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen