Gas duurder.



bron: foto : Gas duurder.

Iedereen weet er inmiddels al van. De gasprijs is een ware horror item geworden. Voor veel huishoudens gaat dit de komende jaren een bijna onbetaalbare rekening worden. Iedereen wacht met spanning de prijzen af. Vooral diegene die in slecht geissoleerde huizen wonen, waaraan de woningbouw helemaal niets doet. 

Gas is duur. Gas is duurder, gas is onbetaalbaar voor velen geworden.

https://nos.nl/artikel/2441978-gasprijs-stijgt-verder-na-recordslotstand-olie-ook-duurder

Of de middenmoot van de mensen met wat betere  inkomens die toch te weinig geld hebben om hun huis goed te optimaliseren tegen de uit ramen en deuren vervliegend warmteverlies.

https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10485929/gas-wordt-nog-duurder 

Tegen al deze mensen  wil gebreidesjaals zeggen, draag de komende winter iets van wol. Draag laag op laag en kijk eerst goed in de labels van wat je koopt. 

Er is zo veel goeds op de markt, waarom zou je genoegen nemen met synthetische materialen, die ook nog eens misschien gemaakt zijn tegen slecht betaalde arbeid in 3 e wereld landen.

Gebreidesjaals heeft diverse  wollen handgemaakte  sjaals in de sale gedaan en heeft ook superwarme sjaals, stola's en soort van vestsjaals die vederlicht zijn in het dragen en 100% warmte geven.

Op de hoofdpagina van dit blog bovenaan ziet u alle te koop pagina's en de diverse soorten warme wollen items gesorteerd.

Pagina's 1 tot 7 sjaals en 

sokken en warme wollen kousen pagina 13 en 14.



dit is slechts slechts 1 van de vele hoofdstukken. Er is veel keus. En gebreidesjaals denkt met u mee.

 https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/ecru-room-kleur-e-nieuwe.html

Reacties

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Bruidsshawls, Orenburgse shawls, Bruidssjaals voor een ieder die een luxe,originele Orenburgse geitendons bruidssjaal wil op haar trouwdag!