Trouwen 2022.

Trouwen 2022 #gebreidesjaals.nl gebreidesjaals.blogspot.com sjaal voor bruid

 Trouwen in 2022. het kan weer. We hebben genoeg gewacht! #trouwen 2022.
 De regels zijn wat meer versoepeld. Het weer, op die grote dag,  blijft WEL afwachten.

Gebreidesjaals heeft daarom veel nieuwe stola's omslagdoeken en bruidssjaals. Wees er bijtijds bij.

  

Als je plannen hebt om in 2022 te trouwen, misschien later dit jaar, dan kun je allerlei type weer verwachten. Vaak komt men daar vlak voor de bruiloft achter, gebreidesjaals heeft vaak spoed bestellingen!! Het is dan altijd leuk om nadien een aangeboden en beloofde foto te krijgen van de bruiloft. Heel fijn als men daar aan denkt. Daar is gebreidesjaals altijd heel blij mee.


Diverse warme # gebreide bruidssjaals kun je voor de bruiloft aanschaffen. Vaak ook in harmonie met de bruidsjurk. Dat heeft ook wel eens een gevolg: dat die de jurk, samen met de sjaal gewoon meer uit gaat stralen. Heb je een effen jurk, van effen gladde stof? dan maakt het romantisch kant van een gebreide wollen of cashmere bruidssjaal een schitterende combinatie daarvan.


 Door de gezamenlijke sfeeruitstraling van de donzen zijden, wollen mohairige sjaal met de b.v. gladde eenvoudiger jurk straal je nog meer. Ook met een klein budget kun je je bruidsjurk met een grote bruidssjaal van www.gebreidesjaals.blogspot.com een sjiekere uitstraling geven.

 Gebreidesjaals heeft daar foto voorbeelden van.  ZIE:

https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/diverse-voorbeelden-bruidsfotos.html

Nadien is een gebreide bruidssjaal van   #gebreidesjaals.nl weer heel goed te dragen bij andere dagelijkse gelegenheden.

De moeder van de bruid vond een goede combinatiesjaal bij haar jurk met een dezelfde kobaltblauwe getinte sjaal van www.gebreidesjaals.blogspot.com

Dus ecru, ivoor /offwhite bruidsshawls, het is er allemaal. Gebreidesjaals.blogspot.com heeft ook veel bruidsstola's en shawls voor anderen in kleur klaar liggen. Ook voor de moeder en zussen van de bruid.



Kortom :gebreidesjaals is een vertrouwd adres,al sinds 2011.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Rondreis Kroatie.

Dag van de wol. B.Stikkers.

Wol verven met Dylon textielverf, gebreidesjaals en haar probeersels.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen.

TV Serie Outlander patronen of breisels.