dinsdag 16 juni 2020

Aubergine sjaal, handgebreide katoenen stola.

 Zomersjaal van katoen. In een prachtige aubergine kleur.

 Een hele grote, want de maat van deze aubergine omslagdoek is  85 x 2 meter Aubergine stola. Een   driehoekmodel.Te koop voor de liefhebber.
 Dusverzendklaar ( binnen 2 dagen in huis)en door het formaat ( niet echt klein!)op divers manieren om   te slaan.

Katoen is een prettig garen voor diegene die niet zo van wol houden. Katoen heeft zijn unieke bij katoen horende eigenschappen en tegenwoordig is er heel veel keus in kleuren.
Gebreidesjaals heeft diverse linnen en katoenen handgebreide en zijden sjaals klaar liggen.
Vraag gerust om info en mail gebreidesjaals.

https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/contact-info-verzendinformatie.html

Er is er maar 1 van, deze hierboven, dus u heeft iets unieks om uw schouders als u van katoenen shawls houdt. Houdt u van aubergine kleuren? Deze aubergine stola is goed te dragen in de zomeravonden in de tuin of op terras. Gebreidesjaals verkocht deze soort van aubergine kleur in binnen en buitenland en heeft daarom momenteel 3 soorten aubergine kleuren en shawls/modellen  op voorraad. Wol. Groot formaat stola's en of kleiner modellen. Ook gemeleerde kleuren of denk aan een  enorme grote ovale aubergine omslagdoek die voor de koudere dagen heerlijk is.

Vraag gerust om info.

Natuurlijk zijn breiwerk liefhebbers , speciale liefhebbers, een gemiddelde groep van breiwerk houdende mensen, die van gebreidesjaals haar werk en dat van andere handwerkers houden. 

Gebreidesjaals blijft gemotiveerd, zolang er mensen haar al sinds 2011,om uniek handbreiwerk vragen. Vanaf 2011 is gebreidesjaals bezig met breiwerk te promoten en erover te bloggen.

De nieuwe website is momenteel weer helemaal fris aangepast.


Al eeuwenlang maken veel vrouwen mooie dingen. Toch leuk dat dit handwerken weer opkomt. Hand en kantbreiwerk staat garant voor super soepel vallende en warme of wat minder warmere toch wel ook in dit geval, isolerende  (katoenen) stola's.Populaire posts