Totaal aantal pageviews

vrijdag 7 februari 2020

De Haapsalu weddingringshawls prijzen elders in Europa.

De Haapsalu handgebreide bruidssjaals,(cashmere silk wol) weddingringsjaals sjaals en stola's vinden nu een groot publiek, veel mensen willen graag zo iets kopen.
Maar schrikken dan soms van de prijzen. 
Niet schrikken: want Gebreidesjaals heeft scherpe/ eerlijke  prijzen.

Kijk eens naar dit voorbeeld:van hoe het ook kan in Europa:
 Een knappe breister in  Estland : met hele mooie en hele dure shawls: Moeilijk te maken , veel werk.


Daarom zegt gebreidesjaals, kom gerust kijken en  zie met eigen ogen hun dun de draad is waarmee het HANDWERK gebreid wordt. En denk er over na 
dat er iemand voor u , soms  3 weken dagelijks mee  bezig is geweest.

Maten 60 x 165 cm rond die koers,zijn de meeste weddingringsjaals tegenwoordig. De Estlandse Haapsalu shawls zijn echter vaak ook maar 50 cm  x 1.50 cm En dan ook vanaf 120 euro.
Maar op afspraak kan er veel geregeld worden.

Gebreidesjaals heeft veel klaarliggen:grote en middelmaat gebreide bruidssjaals en kleinere shawls en ook de kleinere sjaals met een goede prijs. Immers gebreidesjaals betaalt ook de gangbare eerlijke prijs voor handgebreide shawls/sokken van andere breisters. Diezelfde breisters staan ook direct voor gebreidesjaals  klaar om spoed opdrachten te maken.

De prijzen van grotere  handgebreide kanten bruidssjaals in allerlei kleuren, gaan omhoog als je een sjaal van meer 80 cm breed x 2 meter wilt. 


Hieronder : ook verzendklaar;enorm grote shawl:
te koop in turquoise en oud roze.

Immers het handbreiwerk is dan wel meer dan 80/100 uur werk geweest wat er geconcentreerd aan gewerkt is.

Ook in Estland zijn de prijzen nu VANAF al bij kleinere maten 50/60 x 160 cmgebreidesjaals heeft  vele soorten gebreide bruidssjaals /stola's verzendklaar  liggen. Voor een ieders portemonnee.Al 5 jaar in samenwerking met Estlandse vriendinnen, dat zijn mensen die er ook van houden hun liefde voor dit kant en handbreiwerk te delen.En vooral samen te werken !!

Populaire posts