maandag 9 september 2019

Bruidssjaal voor bruidsmeisjes.


Dit keer is gebreidesjaals bezig met 2  lace sjaals met het mooie Haapsalu patroon.
Voor 2 leuke bruidsmeisjes, om te dragen op de grote dag, waarbij de bruidsmeisjes zorgen voor een mooie aanblik naast het gelukkige stel. Wel een opdracht met een deadline.De grote dag nadert!
Maar gebreidesjaals is bekend met hard doorwerken.

Dit patroon heeft gebreidesjaals goed onder de knie, al kost het in het begin steeds weer wat concentratie. En van: hoe zat het ook al weer..??? Maar eenmaal op dreef gaat het als een trein en kun je het 22 toeren per 1 patroon bijna "dromen".

De opdracht  2 handgebreide kanten sjaals voor 2 bruidsmeisjes.

 Wat leuk !gebreidesjaals had daar eerder ook mooie andere shawls voor in huis.
De Haapsalu sjaals met lelie van Dalen patroon. Zie foto's onder.
Voor moeder en dochter vaak
en een heel mooi gezicht, deze unieke handgebreide stola's,
100% gemaakt met de hand voor bruidsmeisje en bruid.

 De bruidsmeisjes verschillen dit keer nogal in leeftijd dus gebreidesjaals moest even puzzelen met de klant over de maten.

Na  4 dagen bijna hele dagen breien  heeft gebreidesjaals een klein stuk al opgespannen en geblockt, vooral om goed uit te kienen hoe groot de shawl moest en kan worden.

Daarbij eerst het juiste garen , dit keer heel fijn kidsilk garen gezocht 
passend qua kleur bij de grote bruidssjaal die de bruid draagt, het moet immers gelijken.


Hieronder ziet u 2 Haapsalu Lelie van dalen sjaals. De grote shawl voor de bruid en ook hier kan alles op maat en aanvraag  voor u worden gemaakt.
Deze bijzondere Haapsalu Lelie van dalen shawls zijn bijzonder mooi, hebben een unieke en lieflijke uitstraling voor bruidsmeisjes en bruid.

Deze Lelie van dalen sjaals voor bruid en bruidsmeisjes kunnen besteld worden. Denk aan levertijd. Haapsalu shawls maken is heel veel fijn breiwerk.