Totaal aantal pageviews

zaterdag 26 mei 2018

Zomer bruidssjaals.

Nu het ineens weer wat warmer wordt, wil gebreidesjaals  ook even de aandacht vestigen op diverse zomer bruidssjaals. Er is veel mogelijk. De warme Mohair Orenburgse shawls zijn nu misschien niet zo gewild, maar de zomerbruid die toch iets beschermens wil kan alle kanten op. 

Gebreidesjaals krijgt vele vragen en er zijn gelukkig ook bruiden die al een half jaar van te voren een bruidssjaal willen hebben. 100% zekerheid en blije gezichten.

Mits je bijtijds er bij bent kan er in alle kleuren wat gebreid worden. Vooral  de mooie Haapsalu shawls. Maar dan moet je wel even 3/4 weken van te voren beginnen met vragen stellen aan gebreidesjaals over de vele mogelijkheden. Het is soms zo jammer dat men 1 week van te voren ineens een bruidssjaal wil hebben. Onder de bruidjes stress en druk van de aankomende bruiloftsdag worden er soms overhaaste dingen gevraagd aan gebreidesjaals en dan wordt alles net zo snel weer teruggedraaid, dat is zo zonde van een ieders tijd.

 Natuurlijk het kan allemaal, wol merken kiezen enz, maar de meeste mensen zijn dan overvraagd,
maar omdat gebreidesjaals veel helpende breihanden kan aanroepen, is het soms verstandiger er bijtijds bij te zijn.


 Voor de met spoed naar een shawl vragen de bruid kan  gebreidesjaals voor u binnen 2 dagen een sjaal bezorgen aan uw adres, indien u dit wilt.

een sjaal van alpaca silk is niet te warm voor een zomeravond.


Haapsalu garens.


Dit is een leverancier van vele soorten kleuren in wol voor de typische Haapsalu shawls, maar gebreidesjaals werkt ook graag met de kleuren die Ivika Viljasaar beschikbaar heeft, mengsel silk cashmere en wol.


deze Haapsalu shawls zijn ecru / off white /ivoor
cashemere, wol, silk, dus geen SPIER  wit, Maar sneeuwwwit kan ook besteld worden.
verzendklaar alapca silk sjaal met kraaltjes.

grote sjaal maar gemakkelijk kleiner te maken.Omdat de shawl zo ragfijn is.

https://www.mooigemaakt.be/lace-lang-yarns.html

https://www.debreiboerderij.nl/wol/lang-yarns/lang-yarn-lace.html


Populaire posts