maandag 9 oktober 2017

Nieuw merk kidsilk, Lamana premia ontdekt.

Bron: Bloemendalwol. 
Gebreidesjaals ontdekte dit weekend een nieuw merk kidsilk. Bij Bloemendal wol. In Nederland.

                                 http://www.lamana-wolle.de/garne/premia/basaltblau.html

Met 330 meter op de bol per 25 gram.  De prijs is 13.95 per bol en met 2 bollen kun je al best een redelijk grote kanten lace shawl (laten?) maken en met 3 bollen wordt het natuurlijk royaler.
Met 900 meters  te gaan.

 Lamana premia heeft 3 verschillende kleuren blauw. En 3 kleuren  antraciet donker en lichtgrijs. De veilige en meest gekozen kleuren.


De meest gewenste bruidssjaals kleuren zitten er ook weer bij en de keuze aan kidsilk garens qua kleur is dus groot genoeg. Geel is nieuw. 
En ze hebben ook Lamana premia :geel als kleur :dat vind je niet zo veel bij kidsilk merken. 
  1. Lamana premia is kidsilk met  60 % kidmohair en 40 % zijde. Gebreidesjaals is erg nieuwsgierig naar de juiste nuance van kleur van de naturelle/ roomkleurige kidsilk.
De zwarte kleur lijkt gebreidesjaals ook een diep zwarte, dus goede kleur, daar er tenminste niet de onderdraad door schemert zoals bij onion kidsilk. En bij Drops kidsilk.


Daar kun je van houden natuurlijk of niet. Gebreidesjaals vind het zelf niet mooi, als de zijden onderdraad een andere, er door heen komende  kleur heeft.
Het merk Lamana premia laat volgens gebreidesjaals zien dat de onderdraad ook dezelfde kleur heeft als de kidmohair. Nu nog afwachten hoe hij aanvoelt. Kijk gewoon even overal op het kleurschema
en koop het dan gewoon in Nederland.                      http://bloemendalwol.nl/nl/lamana/951-lamana-premia.html

Geen opmerkingen: