woensdag 21 oktober 2015

Lichtgrijze wollen sjaal met blue jeans.Lichtgrijze wollen shawl, gecombineerd met een gemakkelijk zittende blue jeans  spijkerbroek. Wil je toch even iets netter gekleed gaan, combineer het dan met een mooie brede lichtgrijze wollen stola. Liefst met een  unieke  handgebreide sjaal van een  breister die dat met liefde en plezier en tegen een redelijke betaling voor u maakt.  U bent dan verzekerd van mooi exclusief materiaal:
(geen  kinderarbeid, geen lopende bandwerk uit China)

Voor niets gaat de herfstzon op, en alle waar naar zijn geld. Gebreidesjaals breit hele dagen als ze een  opdracht heeft en beschouwt het als werk. Daarom zijn de klanten altijd zo blij met de wollen sjaals, en het vooruitlopend contact,want een vlotte levering is verzekerd. Indien de sjaal verzendklaar is, kunt u na betaling, binnen 2 dagen de gebreide shawls van gebreidesjaals in huis hebben.
Bij aankoop 2 sjaals in de maand oktober en november, rekent gebreide sjaals geen portokosten ( in Nederland).

foto bron google.Licht grijs en blue jeans! 

Lichtgrijs is een hele flatteuze kleur. Lichtgrijze stola, omslagdoek, in het zacht grijs, weer eens wat anders dan antraciet grijs. In het modebeeld vind je deze combinatie, jaar op jaar
 in deze vaak verschillende gevarieerde kleur grijs terug.

Het is een gemakkelijke bijpassende kleur. Deze grijze wollen sjaal die gebreidesjaals nu te koop heeft is heel breed. 72 cm ! En 2.10 cm lang.

 Deze grote hand gebreidesjaal is gebreid met zuiver merino wol en voelt ontzettend zacht aan. Het  prikt niet.

Deze lichtgrijze wollen stola kan gebruikt worden voor sportievere outfit of als u naar het theater gaat.

De mooie aangebreide randen maken het af. Deze 100% wollen lichtgrijze sjaal is in het midden aan elkaar gezet zodat het kantpatroon van schuine figuren symetrisch in het midden goed doorloopt.
 Het loopt spiegel effect hebbend door.

De lichtgrijze wollen sjaal ligt hier met spijkerbroek van gebreidesjaals. Een gemakkelijke outfit voor thuis, 
 als je niet meer a.d. receptie werkt. Na 48 jaar werken is het nu tijd voor het wijden aan haar grote hobby,  aandacht geven aan handbreiwerk. Mensen bewust maken van exclusiviteit.

Een mooie combinatie toch?
Lichtgrijs bij een spijkerbroek en dan donkergrijs  als kleding
er bij,
staat  ook heel goed.
Gebreidesjaals heeft diverse grijze wollen sjaals en ook wol klaar liggen voor een speciale voor u gemaakte opdracht sjaal.( in overleg) 

Geen opmerkingen: