vrijdag 25 september 2015

Bruidssjaals, gebreide bruidssjaals, extra grote maten.

                                                Foto: Natasha S.
                                                 Deze foto  is gekregen /dus met toestemming geplaatst van Natasha.

Gebreidesjaals doet er alles aan om mooie shawls en een grote keuze aan bruidsstola's en feestsjaals en ook mooie dagelijkse omslagdoeken aan  te bieden. Dat het allemaal niet meer  mogelijk is om deze alleen te maken, voor haar  met haar 1 paar handen,bewijst zij door haar blogberichten en komt mede door de drukte van de aanvragen om inlichtingen over shawls die dat veroorzaakt.

Zoveel mogelijk uitleg en foto's sturen schept duidelijkheid. En vragen staat vrij.
Gebreidesjaals zit heel veel uren  achter de computer foto's te zoeken en emails te beantwoorden en om alle beginners vragen te beantwoorden.
Niet altijd resulteert dat in kopers. Daarnaast kost  administratie/versturen inpakken uitzoeken  ook veel tijd.
En het bezoek aan huis.
Het is hard werken, en alles moet van gebreidesjaals betaalbaar blijven.Verder heeft gebreidesjaals een motto, het moet "" gisteren"" klaar zijn. Dus hard werken voor een klant.Ook in het weekend.

Verder is het gewoon zo, dat gebreidesjaals erkent en niet het alleenrecht opeist,van mooi kantbreiwerk
omdat andere breisters  ook hele mooie gebreide bruidsshawls maken , mede door de traditionele overbreng van breikennis van moeder op dochter en het beoefenen en toepassen van de moeilijke kantpatronen. Ieder land heeft zijn eigen breigeschiedenis.
Gebreidesjaals heeft altijd andere breisters /breiwinkels geholpen..... om hun werk te promoten. Vaak tot verbazing van hen. Tegenwoordig is het vaak immers ieder voor zich..... en.....
Wat zijn de gebreide kanten bruidssjaals toch allemaal mooi!!
gebreidesjaals heeft veel keus.

Gebreidesjaals wil graag meer  de aandacht vestigen op mooi handwerk /handbreiwerk /lace kantbreiwerk, waar weken en weken aan gewerkt is.  Steeds meer mensen kiezen voor iets aparts en weten gewoon dat handwerk toch steeds in redelijk opzicht "" betaalbaar blijft. Gebreidesjaals krijgt vaak te horen dat ze te goedkoop is, deze mensen beseffen gewoon WEL wat een uren aan werk er verricht is. De shawls zijn goedkoper dan bij menig ander populair merk met snelklaar dikke draad gebreid/ of fabrieksgemaakte sjaals.

Deze creme/ naturel /ecru bruidssjaal is enorm groot en gebreid met ecru roomkleur kidsilk. Deze shawl is bij gebreidesjaals te koop in  oud rose, blauw, zwart en turquoise.

 email mij voor vragen.
Gebreidesjaals werkt daarom met plezier samen met andere breisters en deze sjaals koopt zij van hen.
Dat is natuurlijk een groot  risico, maar gebreidesjaals weet wat mooi is. En neemt graag dit risico.


nog beschikbaar.

Geen opmerkingen: