donderdag 27 augustus 2015

Zalm? abricot? een schitterende Haapsalu bruidsshawl, met maten 70 x 2 meter.

Gebreidesjaals vond een collegabreister die schitterende Haapsalu shawls maakt.
 Natuurlijk heeft gebreidesjaals hier alle respect en bewondering voor en al zijn deze bruidssjaals enkel voor de liefhebber, en voor de herkenner van aparte/luxieus en kunstzinnig gebreide shawls. Als sprekend echt kant gelijkend. Deze dure en kostbare shawl moest gebreide sjaals kopen.
Hier moeten meer mensen van gecharmeerd raken. Dit is een shawl om ""oh en ah"".. over uit te roepen.

 veel werk? Estlandse handwerk shawls te duur? kijk eens naar dit filmpje, voor u roept..........
Uitleg: het breien van 1 nop.
 aanklikken.


Dit is geen recht toe 12 in een dozijn zijnde shawl, maar een enkel uniek 1 stuks, gemaakt door een vrouw die deze vaardigheden van ragfijn breien onder de knie heeft. Deze shawl is maanden aan geconcentreerd breiwerk.

Dus toen ze deze mooie abricot/ zalm kleurige shawl zag, van merino wol ,moest gebreidesjaals hem kopen. 
Deze bruidssjaal komt wel in de duurdere prijsklasse, want hij komt van heel ver. Ook is de shawl gebreid met spinnenwebgaren, het lijkt wel garen om door een naald te doen om er mee te borduren. Ragfijn, en daardoor valt hij uiterst soepel. 
Een abricot of niet wit zijnde bruidsjurk wordt steeds meer gedragen.Heeft u interesse in deze bijzondere sjaal. Er is er maar 1 van en gebreidesjaals denkt dat hij zo verkocht zal zijn.

Schitterende Haapsalu bruidssjaal patronen , deze bruidsstola is 70 x ruim en 2 meter bijna lang. U krijgt dus een hele  royale
bruidssjaal, een ragfijne bruidsstola waar iedereen zijn hoofd voor om zal draaien.


Geen opmerkingen: