dinsdag 28 april 2015

Foto's van bruid met een gekochte bruidssjaal van gebreidesjaals.

Er zijn altijd vrouwen die  bij gebreidesjaals komen, waar gebreidesjaals met plezier aan terug denkt.
 Dat gaat van zelf! Het is altijd  mooi om jonge mensen te ontmoeten die hun leven nog voor zich hebben en vol toekomstplannen zijn. Stimulerend en soms ontroerend.

De prettige samenwerking, de gezelligheid bij het uitkiezen, en het vele emailkontakt en het enthousiasme van de  koopsters, zijn het, die gebreidesjaals  motiveren om vooral door te gaan op deze weg. Ook de honderden bedankbrieven zeggen genoeg.Al kost het voor gebreidesjaals vaak weken en ook vele uren per dag achter de computer en ook honderden uren breien, breien, breien.... soms met veel pijn in de vingers en polsen.
een detail van de bruidssjaal.


Gebreidesjaals kreeg gisteren de foto's van de grote dag, waarbij u hier kunt zien hoe mooi het geheel: bruidssjaal en bruidsjurk bij elkaar staat.
Het leuke was dat de moeder van de bruid ook een mooie pastel,lila,wollen feestsjaal kocht.
 Passend bij de mooie rok van de bruid.

Met toestemming van de bruid mag ik deze foto's plaatsen.
 Juist voor de Nederlandse kou buiten op straat, is een gebreide roomkleurige , handgemaakte bruidssjaal heel geschikt en voor het aankomen in de kerk of gemeentehuis. 

deze sjaal was het niet 
maar gebreidesjaals heeft nog vele mooie andere wolwitte en sneeuwwitte 
en gekleurde sjaals in huis.

Daarna kan zo een gebreide bruidssjaal heel gemakkelijk sportief gedragen worden. Of men gebruikt hem voor een ander feest. Deze shawl was van romige kleur, kidsilk met Haapsalu patronen. De Haapsalu patronen hebben veel nupps. Steeds zijn deze honderden jaren oude 
 mooie  en traditionele motieven anders 
van de diverse gebreide bruidssjaals die gebreidesjaals op voorraad heeft, zelf breit 
of van andere breisters inkoopt.

De beelden spreken voor zich.


Geen opmerkingen: