Blauwe shawls, blauwe bruidssjaal, gebreidesjaals heeft een schitterende Shetland lace shawl laten breien.

VERKOCHT
Een ieder heeft zijn eigen gave en kwaliteiten op een speciaal vakgebied, op allerlei vlakken. De een is ergens zo goed in, waar de ander nog niet van kan dromen.
Zo ook met deze blauwe Shetland kanten bruidsshawl, een prachtig stukje handwerk, met liefde en vakkundige kennis gebreid.

Donkerblauwe , nachtblauwe kidsilk Shetland shawl, gebreidesjaals heeft iemand gevonden die dit kan breien. Het duurde 2,5 maand, maar dan heb je ook wat.

Nachtblauwe kidsilk, donkerblauw op zijn mooist. Deze kidsilk ( wol met zijde) Shetland bruidssjaal is heel zacht en heeft prachtige patronen. gebreidesjaals is er dan ook heel blij mee. Deze donkerblauwe, nachtblauwe shawl is zeer geschikt voor een sjiek feest of bruiloft.


Of gewoon op een spijkerbroek?


Wat een prachtig kunstbreiwerk is dit toch. Voor de echte ware liefhebber, van handwerk, en voor iemand die deze blauwe bruidsshawl goed kan gebruiken, is hij vanaf nu te koop.


Een echte grote blauwe stola, royaal van formaat .
1 meter breed  bij 2.50 cm lange nacht donkerblauwe , kanten en met de handgebreide droom.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Bruidsshawls, Orenburgse shawls, Bruidssjaals voor een ieder die een luxe,originele Orenburgse geitendons bruidssjaal wil op haar trouwdag!