woensdag 11 december 2013

Orenburgse sjaals, Orenburgse geiten,Orenburgse wol,Orenburgse bruidssjaals, en misschien Orenburgse handschoenen?

Gebreidesjaals heeft zelf natuurlijk ook een Orenburgse geitendons shawl. Heerlijk warm  op de fiets en het kan niet genoeg gezegd worden hoewaar dit is. 
Gebreidesjaals is weer erg enthousiast. De prachtige donzige wolk van geitendonsharen die als een waas boven en op de sjaal hangen, dat unieke wol materiaal, maakt het 
dat deze sjaals zo gewild zijn bij bruiden. Over de hele wereld. De sjaal kan door een trouwring , wat een mooie traditie is.

Gebreidesjaals blijft bedank emails ontvangen.

Een gebreide naturel Orenburgse shawl is het antwoord als je een wat blotere bruidsjurk hebt en het winter wordt. Maar vele bruiden waren er dus heel enthousiast over. 

Gebreidesjaals ging gisteren dus lekker ingepakt de kou in, en ook met haar nieuwe Orenburgse handschoenen aan ( een geschenk)  Wat een warmte, gaven die ! onvoorstelbaar.

 Deze Orenburgse handschoenen zijn handgemaakt en gebreidesjaals is in overleg met de breivriendin  in Rusland of ze een aantal kan (?) en misschien mag kopen. Heeft u ook interesse in Orenburgse handschoenen dan kunt u mij vrijblijvend emailen.( binnenkort meer nieuws)

Wat was het een heerlijke lente! Maar nu gaat het dan ook echt koud worden.

En voor je het weet kijkt gebreidesjaals weer in haar wintervijver en ziet er misschien weer een waterhoentje in!
(zoekplaatje: in het midden)



Hier ziet u wat gebreidesjaals bedoelt met Orenburgse geitendons. Uniek in de wereld en al eeuwenlang een begrip. 
Lees eens:



                        Gebreidesjaals kan ook met 1 hand fotograferen.... ( grinnik)

Geen opmerkingen: