zaterdag 7 december 2013

Handgebreide sokken, damessokken, sokken laten breien kan bij.......

              Handgebreide damessokken! Een oude handvaardige hobby/ vaardigheid
                                                 die nog steeds up to date is.
                                        En heel veel voordelen heeft!
   Gebreidesjaals vertelde al eerder  over een mogelijkheid
om je eigen handgebreide sokken te bestellen bij 
                                      www.mijnbreiwerken.blogspot.com

 zie blog bericht van 10 maart dit jaar.Nu heeft gebreidesjaals weer 2 paar  nieuwe damessokken, laten breien bij deze vaardige sokkenbreister.!
In de handbreiwereld heeft elke breister zijn eigen kwaliteiten. De een is goed in dit en de andere is goed in heel wat anders. Sokken (laten) breien, is een vaardigheid een kunst/voor ons een kleine luxe, een vak apart! maar toch nog zeer betaalbaar.

Handbreiwerk kost wel wat, maar een andere vrouw  is dagen, weken lang voor U aan het werk!
Zo ook met handgebreide sokken laten breien.


schilderij: Jesse Dale Cast.


Vergelijk het eens met de sigarettenrook die de lucht in gaat en dan heeft u daarna niets......maar u kunt er later wel iets ( naars) van krijgen!!!!

Dan kunt u uw geld beter uitgeven....... aan echt eerlijk handwerk. Laat uw eigen sokken breien bij Elly en u heeft een paar schitterende goedpassende handgebreide dames/of herensokken. 
Natuurlijk wel goed  de instructies opvolgen wat de maat betreft, zodat Elly is verzekerd van de juiste maten van uw voeten. Eigengemaakte en handgebreide sokken, heerlijk zitten ze!


Albert Ranney Chewett.


Breien... handvaardige vingers zijn aan het werk en nemen de tijd voor u en geven hun  prive tijd aan anderen voor een eerlijke prijs.

 Breien, haken, enz. Iedereen doet het op een andere manier en is dus uniek. Sokken die een goede pasvorm hebben, verminderen de voetklachten en geven een stevige loopgreep. Gebreidesjaals heeft zwakke enkels en draagt dus stevige wandelschoenen. Die vragen om goede sokken.Heeft u ook behoefte  aan zulke mooie handgebreide damessokken , die 100% qua pasvorm als gegoten zitten, en ook nog een prachtig patroontje hebben? email dan naar Elly, of mij en ik stuur u door.

Dit voorbeeld deze sokken zijn echte vrouwelijke handgebreide sokken voor dames die niet van jongensachtige kleding houden en vooral de vrouwelijke toon in kleding  hoog achten.

a women knitting ( onbekend)


 Sokken dragen deed gebreide sjaals alleen als zij het hoogst noodzakelijk achtte, maar nu kan ze niet meer zonder en is steeds verzekerd van heerlijke warme voeten.
 De pasvorm is zo goed, dat gebreide sjaals er nu 3 paar heeft. Kijk eens hoe mooi ze eruit zien!

 Zie ook : http://gebreidesjaals.blogspot.nl/2013/03/gebreidesokken-online-te-koop.html


Het duurt even voor ze klaar zijn, maar dan heb je ook wat.

Geen opmerkingen: