vrijdag 25 oktober 2013

Love is in the air......Bruidssjaals, gebreid van Orenburgse wol, een kanten wolwitte bruidsstola, hartverwarmende shawls voor de bruid.

Love is in the air. Dat kun je wel zien. Gebreidesjaals kreeg gisteren leuke foto's van een lieftallige bruid.
Je kunt merken dat er love in the air was en is! En hopenlijk heel lang zal blijven.
 En gebreidesjaals is steeds weer  blij dat ze een weinig  daaraan  heeft mogen bijdragen. Allereerst is er altijd  de voorbereiding; het leuke kontakt wat vooraf gaat als de toekomstige bruid de eerste email  naar mij stuurt. Samen met gebreidesjaals een keuze uit de vele bruidssjaals, bruidsstola's maakt . Soms na het over en weer sturen van talrijke suggesties en foto's. Gebreidesjaals vindt de bruidssjaals van Orenburgse wol ( in vele kleuren bij haar te koop) een goede oplossing voor als je niet van nepbont of ander synthetisch materiaal houdt. Een Orenburgse shawl blijft subtiel op de achtergrond, laat de bruidsjurk goed uitkomen. Een Orenburgse bruidssjaal  is bijna doorzichtig.


En een Orenburgse wollen, wolwitte kanten  bruidsstola is toch warm. En bovenal heel licht in het dragen. Verder kun je er na de bruiloft ook veel plezier van hebben door hem sportiever op te rollen en te dragen.
Een traditionele Orenburgse shawl, kan de oplossing zijn. Het is daarom ook dat gebreidesjaals diverse uitleg geeft en de you tube fimpjes erbij laat zien op de gebreidesjaals blog  pagina van Orenburgse  bruidssjaals, op haar begin pagina bovenaan.
Gebreide sjaals vindt dat erg leuk om te doen. Al kost het veel tijd. Soms weken, soms urenlang email kontakt.Maar het resultaat is altijd weer hartverwarmend. 


Het is heerlijk die jonge mensen te zien, die hun toekomst tegemoet gaan. Gebreidesjaals heeft dat 40 jaar geleden ook zo gevoeld. Het is mooi daarom nog iets er mee verweven te zijn. Met al die positieve energie!
 love is in the air en de bruid was zo te zien heel blij met de gebreide Orenburgse bruidssjaal, bruidsstola. 

Heel hartelijk bedankt! voor het sturen van de beloofde foto's.
Een wolwitte kanten stola gebreid met Orenburgs geitendons is een mooie en eeuwenoude traditionele gebreide accessoire.  gebreidesjaals wenst deze mooie bruid  alle goeds en geluk toe in haar toekomst.

Geen opmerkingen: