http://www.fabulousyarn.com/tillitomas.shtml, Tilli Tomas : luxe garen met kralen en pailletten!




                                    http://www.fabulousyarn.com/tillitomas.shtml

Gebreidesjaals kijkt momenteel al een dag reikhalzend naar de deur, voor een postbode die aan belt, want binnenkort komen er 2 strengen   Tilli tomas symphony  garen met kralen en pailletten bij gebreidesjaals aan huis. Welke kleur dat verklapt gebreidesjaals nog niet........Dit garen is per 50 gram te koop en heeft 315 meters op 1 streng. Dus met 2 strengen  kun je wel een goede sjaal breien. gebreidesjaals heeft dit garen nog nooit live gezien, maar binnenkort gaat dit gebeuren en hoort u haar mening. Zij is heel benieuwd naar de dikte van dit garen en de kwaliteit.


http://www.fabulousyarn.com/tillitomas_beadedlace_dustypurple.shtml heeft vele kleuren.

Een hele grote wens van gebreidesjaals gaat in vervulling om hier mee te mogen breien. Om dit garen zo maar in te slaan, was het te prijzig. gebreidesjaals heeft immers al 8 dozen vol en heeft nu een aankoop stop ingesteld. Ergens moet je een (impuls ) aankoopgrens trekken, er is ook zoveel mooie wol. je kunt toch niet alles kopen. En het is ook aan modekleuren onderhevig.
 En wat gebreidesjaals mooi vindt, hoeft een ander niet mooi te vinden. Dat blijkt wel met sommige garens. Zoals Kauni. b.v. Aade. Daar hou je van of niet, merkte gebreidesjaals.


http://www.fabulousyarn.com/tillitomas_symphonydk.shtml

Gebreidesjaals kocht dit garen bij:

http://www.wollbox.de/epages/61169902.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61169902/Categories/%22Tilli%20Tomas%20Yarn%22/Tilli_Tomas_SYMPHONY_LACE


maar zij hebben het ook.


http://www.fabulousyarn.com/tillitomas.shtml






Reacties

Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

Gebreide bruidssjaals voor de winterbruid.

Bruidssjaal, myrtle leaf, Victorian lace today, het verhaal gaat verder over het breien van een wolwitte Rowan kidsilk haze kanten sjaal voor de bruid.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Schoppel Zauberball shawl.