vrijdag 21 juni 2013

Austermann kidsilk, grijze shawl in wording, met 3 bollen. Een mooie parelgrijze sjaal, lichtgrijs en van kidmohair en zijde.


Austermann kidsilk, een mooi alternatief, als je op zoek bent naar de juiste kleur en dit niet vind bij Rowan kidsilk haze. Gebreidesjaals heeft samen met de klant wel een halve ochtend achter de computer zitten zoeken, naar de juiste kleur. Een Austermann kidsilk heeft ook veel kleur keuze en is niet duur! Wat gebreidesjaals altijd doet is zoveel mogelijk over de wolkeuze afstemmen met de aanvraagster. Want er kan zo een groot !misverstand ontstaan met de kleurkeuze. Immers kleuren zijn beeldschermgevoelig.  gebreidesjaals draagt dan zoveel mogelijk foto's aan , zodat het allemaal goed komt.
De uren vliegen dan voorbij achter de computer en een dag heeft maar 12 uur en 5 breiuren, daarin!. Maar gebreidesjaals vond Austermann kidsilk en dit is werkelijk een mooie lichtgrijze kleur. Een grijze shawl  of grijze stola die wederom een geschenk is voor een moeder.


De maten zullen 70 x 160cm  worden schat gebreidesjaals zo ongeveer. Altijd even afwachten. Voor diegenen die dit blog volgen,  Binnen enkele dagen komt de Debbie Bliss sjaal , gebreid met party angel , in beeld. Gelukkig is het niet meer zo heet. Al breit gebreidesjaals fanatiek door! ongeacht de omstandigheden.

1 opmerking:

Karin zei

Hallo Mieke du zeigst so tolles Material für deine Wunderschönen Handarbeiten es ist immer wieder schön deinen Blog zu sehen liebe Grüße Karin