zondag 10 maart 2013

Gebreidesokken, online te koop :handgemaakte dames en herensokken, gebreidesjaals vond www.kantklosje-kantklosjes.blogspot.com voor perfect handgebreide sokken op bestelling.Gebreidesjaals vond echt de perfect zittende sokken! Dat is heel belangrijk als je zorg hebt voor je voeten.
Immers  het grote leed aan onze voeten wordt veroorzaakt door schuivende pantys of slechtzittende sokken in onze schoenen! Mijn pedicure waarschuwt daar regelmatig  voor!

Het is een eeuwenoude ambacht: wollen sokken breien, eigengemaakte sokken werden een paar jaar geleden nergens gemakkelijk gevonden. Gebreidesjaals krijgt vaak aanvragen maar moet eerlijk zeggen dat ze dit helemaal niet kan en het ontzettend moeilijk vindt! Nu kunt u gemakkelijk deze perfect zittende handgebreide wollen dames of herensokken bestellen en online kopen. 

Kunt u ook geen sokken breien maar wilt u dit graag  laten doen?

U kunt nu voortaan uw eigen gemaakte handgebreide sokken online kopen en  bestellen bij :


www.kantklosje-kantklosjes.blogspot.com vertelt u graag alles over de wijze van bestellen .

Het is de kans om nu mooie en met uitstekende pasvorm zittende damesssokken en of herensokken online te bestellen.

Er is nu momenteel zoveel grote keuze in sokken wol, ook voor allergische mensen.Vroeger zagen de sokken er (grijs) ouderwets uit, maar door de enorme groei in keuzemogelijkheid van sokkenwol aankoop is er altijd een prachtige kleurencombinatie voor iedereen te verkrijgen.


Als we terug konden kijken in de tijd zagen we deze vrouw ook heel ijverig sokken breien. Alleen waren ze uiteraard voor eigen gebruik en deze vrouw kon zich niet niet in het geheel niet voorstellen hoe wij alles nu online kunnen bestellen en kopen.Het is een ambacht: sokken breien! 
Kijkt u eens hoe perfect deze handgebreide sokken zitten op mijn hele smalle voeten!

Wilt  u ook handgebreide sokken hebben in elke gewenste kleur: dan kunt u die  laten breien door www.kantklosje-kantklosjes.blogspot.com
l

1 opmerking:

elly smith zei

wouw wat een leuk blog heb je voor mij gemaakt.
Dankje wel ik ben eerg benieuwd naar de reactie.
Groetjes Elly