maandag 31 december 2012

We nemen afscheid van 2012 , sluit hem goed af en morgen beginnen we weer met een heel nieuw jaar!Gebreidesjaals wil al haar trouwe en nieuwe bloglezers een heel goed 2013 toewensen , en bovenal een goede gezondheid, veel gezelligheid,vriendschap en leuke levenservaringen en natuurlijk ook veel werkplezier bij de hobbie en in de blogwereld.

We sluiten vandaag 2012 af en gebreidesjaals kijkt tevreden, zelfs heel tevreden terug naar de afgelopen 2 blogjaren. Wat een lieve reacties en dankbare woorden heb ik gekregen van de mensen die een shawl of bruidssjaal kochten.
Veel komplimenten kreeg ik voor mijn werk, voor mijn vlotte antwoorden, mijn snelle leveringen, mijn betrokkenheid.En wat het meest belangrijk is , dat men schreef : het blij zijn met de shawls.

Bruidjes! het was enig om voor jullie een aanvulling te verzorgen door op een hele belangrijke dag warmte te mogen geven met een witte of creme bruidssjaal. Zelfs was er een keer een bruid die een zwarte shawl wilde bij haar rode jurk. Alle samenwerking verliep reuze gezellig met emailtjes over en weer en foto's sturen van mijn kant. 
De voorbereidingen waren soms wel eens wat stressvol ( 'smorgens 5 uur opstaan) maar na afloop maakt een aardige bedank email van de shawleigenaresse weer heel veel goed.

Gebreidesjaals vind het ook heel leuk om  mensen /winkels die met wol of stoffen toveren, of  door de wol verftechnieken,die zij toepassen voor hun sjaals te breien. Leuk die samenwerking in een wollige wereld die ons beiden  zo trekt.

Gebreidesjaals heeft dan ook veel nieuwe plannen voor 2013. Ze is soms misschien te overenthousiast.......

Gelukkig houdt gebreidesjaals van vakanties, en tijdens de Kerstdagen schoot ze in Beieren deze plaatjes.
Dat zijn momenten waarin stress van je afglijd en je rust vind en geniet van de nieuwsgierigheid die een vreemde omgeving opwekt en die weer veel energie oplevert.Heeft u zin om meer nieuwe collages te zien, kijk dan bij pagina: " collages "in dit blog
Wilt u een keer lachen , kijk dan bij "breien met humor "op dit blog.


                                 Breien  wordt al eeuwenlang gedaan en vele kunstenaars wisten dit
                     heel mooi vast te leggen. Zie dan : "" breien in de kunst ""op dit blog.


Wilt u volgend jaar misschien (weer) een mooie handgebreide sjaal kopen, hou dan dit blog in de gaten en email me gewoon,want regelmatig komen er nieuwe door mij handgebreide shawls op te staan. Ook heeft gebreidesjaals met haar Russische breivriendin goede kontakten en zijn er vele gekleurde Orenburgse geitendonzen shawls ingeslagen. Wilt u en zoekt u iets aparts, kijk dan bij Orenburgse shawls op dit blog.

                                                  Gebreidesjaals heeft er zelf nu ook een! en kreeg veel
                          opmerkingen daarover in het Duitse Beieren aan het sjieke Kerstdiner!
Binnenkort levert gebreidesjaals ook shawls voor heren.
Ook zijn er plannen voor een webwinkel, maar dan is gebreidesjaals als computerlinkshandige afhankelijk van zoonlief die dit uitzoekt.


Dus lezeressen , vandaag een fijne 2012 afsluitingsdag toegewenst , kijk uit met vuuurwerk en misschien weer tot volgend jaar !
                                                       hartelijke groeten van:                                                                      Mieke

3 opmerkingen:

elly smith zei

Hallo Mieke
Wat een leukblog heb je vandaag geschreven mijn complimenten.
Veel suc6 met je plannen en alle goeds en geluk in 2013.
Een lieve groet Elly(die op het punt staat om oliebollen te gaan bakken.)

Jo`s Garten zei

Beste Mieke,

Ik wens u een mooie en zeer Gelukkig Nieuwjaar. Ik hou van je sjaal en kijken uit naar een blog neus jaar hier met jou

Met vriendelijke groet, Jo

Frau Seidenhase zei

Liebe Mieke,

Deine Schals und Tücher sind bezaubernd. ---------;--@
Liebe Grüße Birgit