zaterdag 24 november 2012

Bruidsshawls,nieuwe Orenburgse kanten, handgebreide sjaals, wol wit en diverse kleuren, een schitterende bruidssjaal van gebreidesjaals voor u aangekocht.


Gebreidesjaals steekt haar bewondering voor de Orenburgse bruidssjaals niet onder stoelen of banken en heeft weer een klein aantal ingekocht. Al is het maaR om sjaals voor handen te hebben, voor de aanvragen van klanten die meteen iets willen.dan wordt gebreidesjaals wat gestresst, omdat ze graag iedereen wil helpen, maar gebreidesjaals wil natuurlijk iedereen volgens de binnengekomen wachtlijst helpen. Immers een breiopdracht kost veel uitzoekwerk en gebreidesjaals heeft er bijna een dagtaak aan. Voor de mensen die snel iets in huis willen hebben en ook iets heel aparts willen, en gebreidesjaals heeft al vele lieve bedankbrieven gehad, deze Orenburgse bruidsshawls sjaals voor u aangekocht. Diverse kleuren.Witte bruidsjaals nr. D en een nieuwe blaadjespatroonshawl.


Blaadjespatroon sjaal.

en hier onder :
sjaal DLiever een andere kleur dan de natuurlijke wolwitte kleur?


Een prachtige zacht blauwe lavendelblauwe shawl, gebreid met Orenburgse geitendons, gebreidesjaals stond verbaasd met open mond te kijken naar deze schitterende warme kleur blauw.

Zie mijn pagina gebreide bruidsshawls te koop voor maten en heeft  u belangstelling ?email mij: mieke.ten.haaf@planet.nl.


Wederom een prachtige warmrode shawl, vanmorgen binnengekomen en gebreidesjaals  heeft snel een ochtendje foto's genomen.Zo komt de dag wel om. En gebreidesjaals heeft nog veel opdrachten af te werken.
Deze shawl hieronder lijkt opgevouwen op een warm lichte walnotenkleur, eenmaal ontvouwd is hij licht beige, neigend naar zalm kleur. Heel apart.

Werkelijk een luxe warmte! met deze  sjaal bent u een droom om naar te kijken.Wederom aangekocht sjaal in zacht pastel lila. lila 3.


Nogmaals de walnoten lichte kleur beige.

1 opmerking:

kantklosje zei


Ik vind ze ook schitterend bijna te mooi voor woorden.
Ik brei opdit moment gewoon voor me zelf opdrachten komen hier zelden voor. Maar ik woon in het hoge noorden (noord Groningen vlak bij lauwersoog bij de meesten bekend van de boot naar schiermonnikoog).mensen geven hier niet zo snel geld aan zoiets uit en hebben zoiets van zoveel vragen voor breien (0.20/0.35 per uur)
Maa voor jouw veel brei plezier enhoop dat je maar opdrachten mag blijven krijgen Fijn weekend en een lieve groet van uit een koud en mistig Ulrum.