zaterdag 20 oktober 2012

Filitaly lab piura, wolwitte alpaca shawl is klaar, laat na de herfst de winter maar komen!

Filitaly lab Piura. lace garen .kleur 811. Echt heel geschikt voor kantbreien.

Laat de mooie herfst met al zijn pracht aan kleuren,  nog even blijven en dan langzaam ,maar zeker langzaam, over gaan in een witte winter... Gebreidesjaals is er klaar voor en heeft vele kleuren wol in voorraad. Deze gebreide wol witte shawl is af. Hij is ca. 37cm  x bijna 2 meter geworden.
Deze sjaal is een kado van moeder naar haar dochter en gebreidesjaals is er wel tevreden over, wat de reactie van moeder en dochter hierover op deze foto is , komt later als bijschrift.

Beste Mieke, de shawl is prachtig geworden, ook trouwens een prachtige foto!
Alvast heel erg bedankt!
G.K.
en later schreef ze ook:
Nog mooier dan op de foto. Echt heel prachtig. Mijn dochter is er vast op haar verjaardag erg blij mee! Echt reuze bedankt ! G.K.

Herfst, met geel gouden kleuren in allerle itinten...en de kleur wolwit is dan altijd een mooie kleur voor een shawl of stola  en in vele diktes ook  is alpaca wol te koop.Gemakkelijk ergens bij te combineren. En minder saai dan grijs of bruin.Gebreidesjaals maakte vorige herfst een dikkere versie van wolwitte alpaca : www.alpacart.com
Deze wol uit Herpen is iets dikker en  wordt na het wassen ook heel zacht.  Gebreidesjaals  weet dat deze dikkere alpacawol er in 4 kleuren is.camel, zwart ,bruin en ecru. Mocht u iets dikkers in alpaca wol willen,email gerust.

Filitaly lab Piura, wolwitte wol, is met een samenstelling van baby alpaca, merino en iets poliammide.
                                                              www.filitaly.it

Herfst, sjaals en Herfstluchten........
onderweg trof gebreidesjaals dit tafereel, Sahara zand verduisterde de mooie zonnige herfstdag op 19.okt.2012.Geen opmerkingen: