zaterdag 15 september 2012

Adriafil,Schachenmayr,Gedifra, wol en stof en zo, gebreidesjaals was in leuke stoffen en fourniturenzaak in Oss, www.stof-en-zo.nlGebreidesjaals wist dat deze winkel  www.stof-en-zo.nl in Oss er was, en heeft de afgelopen tijd daar enthouisiast stoffen gekocht, natuurlijk kanten stof!  Prachtige kanten stof in allerlei dessins en de benodigde fournituren waren ook voorhanden.
gebreidesjaals maakte verschillende kanten stoffen sjaals en heeft deskundige hulp gekregen van de vriendelijke eigenaresse, in het vakkundig omzomen ervan. Deze winkel heeft nu ook de prachtige nieuwe stoffen binnen van de komende wintermode en gebreidesjaals keek haar ogen uit. Helaas is gebreidesjaals niet handig met de naaimachine en kan zich vele gefrustreerde uren herinneren in het leren en toepassen van zaken die in het verleden moesten gebeuren met de naaimachine.


                                                                www.stof-en-zo.nl
 heeft ook borduurgarens en prachtige soorten knopen en allerlei andere fournituren zijn voorhanden.

De keus is groot. Ook patronen zijn er te kust en te keur.  Je kijkt je ogen uit in deze winkel.De kanten stoffen sjaal die gebreidesjaals maakte. Kantensjaals van stof met een aangebreide kanten rand met een mooi kantpatroon erin verwerkt.Hier ziet u goed het mooie stoffen patroon van de kanten sjaal die in de kanten stof zit en de aangebreide kanten rand  in dezelfde kleur van wollen lace garen.

Naast mooie stoffen en allerlei andere aanverwante zaken verkoopt deze winkel ook breiwol , van de merken  Adriafil, Schachenmayr en Gedifra.


Op de website van deze winkel treft u meer informatie over breicafe en andere info.


Kortom in elke hoek valt veel te zien en wat ook belangrijk is voor mensen die advies nodig hebben, dit krijg je volop van de eigenaresse van deze mooie stoffenwinkel in het Osse Brabant.

2 opmerkingen:

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Beste Mieke,

Wat een vóndst deze kanten stoffen en erg mooi om er mee te werken! Gefeliciteerd met je ruim 100,000 pageviews.
Liefs,
Mariette

Kleurrijk zei

Een fantastische winkel om heel wat tijd in door te brengen.