zondag 27 mei 2012

Iedereen in de oranje voetbalsfeer? Rowan kidsilk haze, oranje shawl,shade,kleur 596, is net klaar. Gebreidesjaals heeft een nieuwe bruiloftssjaal of feestsjaal klaar.

Nederland is in de Oranje sfeer, gebreidesjaals heeft niet zo veel met voetbal, maar de kleur oranje is mooi.

Gebreidesjaals heeft met 2 bollen Rowan kidsilk haze kleurnummer 596, Shade, een oranje shawl klaar.
Voor de vakantie begonnen en direct terug thuis snel afgemaakt.In Leeds castle in Kent Engeland, trof gebreidesjaals ook een mooi schilderij van een sjieke lady met oranje shawl.
In het Kentse Gillingham, in het  vakantiehotel, in de dining room zwommen deze mooie grote oranje vissen rond, wel wat krap behuisd, maar gelukkig belandden ze niet op ons bord.en  het is nu aan de vlaggetjes te zien ......

(bron: nationale beeldbank.)

een voetbalsfeer in Nederland. 


Rowan kidsilk haze kleur Shade 596 is een mooie diep warme wortelkleurige tint. Het kantpatroon wordt door velen mooi gevonden dus, vandaar dat gebreidesjaals dit kantpatroon weer een keer gebruikte.Gebreidesjaals merkt nog steeds bij de aanvragen, dat de wol prijs van Rowan kidsilk haze de mensen wat afschrikt. Gebreidesjaals biedt altijd andere alternatieven aan. Maar niemand heeft zo veel kleurnuances en tinten als Rowan kidsilk haze. En de kwaliteit is ontzettend goed. Ook bij deze oranje shawl.

Om de oranje  shawl waar 2 vollen weken, heel wat uren aan gewerkt is, betaalbaar te houden , heeft gebreidesjaals nu het plan diverse wat kortere kanten sjaals te breien. Maar het valt mee: deze sjaal is 50 x 150 cm geworden, daar kun je met een sjaalspeld  erop, ook leuke dingen mee doen.


Er was 2 gram over, en daar kon net geen patroon extra meer mee uit.

3 opmerkingen:

StrickRatte zei

Ein wunderschönes Tuch,ganz tolle Farbe,liebe Grüsse
Hannelore

Karin zei

Hallo Mieke wie immer ein traumhaft schönes Tuch liebe Grüße Karin

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Beste Mieke,

Jammer dat de prijs sommige mensen nog afschrikt maar te bedenken dat het géén kunststof is maar echt dieren en of van de zijderups maakt het toch wel erg kostbaar. Ze zouden de bewerking eens moeten zien... Dan is het uiteindelijk nog knap dat het voor deze prijs bereikbaar is.
Je hebt weer een mooie post met pracht sjaal.
Geniet van het Pinksterweekend.
Liefs,

Mariette