Gebreidesjaals maakte the print o the wave patroon Eunny Yang in vergelijk kantpatroon van Knitted lace sample book.


Knitted lace sample book   Een patroon proef. In een sjaal komen  meerdere rijen naast elkaar naar gelang gewenste breedte.


                                     Dit patroon vond ik in the Knitted lace sample book. En ik dacht dat is bijna hetzelfde als de print the o wave van Eunny Yang. Of een leuke variatie waarschijnlijk.Dat wil ik zien.Heeft me een halve dag gekost. (dit even terzijde)  Gebreidesjaals weet: kantbreien bestaat al eeuwen lang en het is best mogelijk dat er verschillende variaties worden gemaakt afkomende van oude patronen. Er zijn veel mensen die ontwerpen met allerlei onderdelen van oude bestaande patronen.  Gebreide sjaals is niet echt goed in ontwerpen en puzzelen, maar kan wel stug doorbreien en volhouden. Want het was niet gemakkelijk. Dank zij R. kwam ik eruit. Bedankt R.!  De Print o the wave van Eunny Yang is een prachtig patroon en gebreidesjaals merkt dat heel veel mensen het ook vinden. Maar gebreidesjaals wil uitbreiding van nieuwe kantpatronen en zocht uit wat het verschil was tussen beiden patronen.



                                              Museum in Nunspeet heeft mooie schilderijen.



Dit is the print o the wave. ( zoek de verschillen)

                                            The print o the wave van Eunny Yang is echt heel geschikt voor sierlijke luxe sjaals voor een  bruiloft of feest. Het materiaal zelf gaat het maken. Ragfijne draden geven andere uitstraling van de gebreide sjaals dan dat je kiest voor dikker materiaal. Doch met beiden soorten garen is het resultaat altijd naar ieders tevredenheid en ontvangt gebreidesjaals dankbare en blije brieven, als de gebreide sjaals bij de vraagsters en vriendinnen  zijn aangekomen.

 Oplossing zoekplaatje: The print the o wave pattern heeft minderingen naar  links en naar rechts en in het midden dubbele minderingen. Vandaar dat gebreidesjaals eerst uren lang zat te puzzelen.

                                                 

                                                        The print o the wave patroon gebreid met Austerman kidsilk.
                                                         werd een mooie lila sjaal.


Het patroon van Knitted lace sample book heeft alleen minderingen naar rechts aan de zijkanten en in het midden alleen linkse minderingen en geen dubbele minderingen. De zijkanten zijn ook breder. 4 minderingen afgewisseld, met 3 minderingen. Kortom leuk om te vergelijken.

Reacties

Miki zei…
Very nise work,i love that.
Unknown zei…
Fantastisch! Wo gibt es diese Anleitung?
Liebe Grüße, Renate
Lieve Mieke,

Wat een doorzetter en geduldige breister ben je toch! Prachtig en erg interessant ook nog eens. Sorry dat ik nog niet reageerde maar dit is n.a.v. het ernstige ongeval van mijn broer. Heb er twee posts over geschreven, ook vandaag. Maar ik kom er echt op terug!
Liefs,

Mariette

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

Wol verven met Dylon textielverf, gebreidesjaals en haar probeersels.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Bruidsshawls, Orenburgse shawls, Bruidssjaals voor een ieder die een luxe,originele Orenburgse geitendons bruidssjaal wil op haar trouwdag!