zaterdag 31 december 2011

Rowan yarns, gebreidesjaals heeft kidsilk haze blackcurrant shawl af voor haarzelf, met een rand van Victorian lace today verfraaid.Aubergine??? ja ! aubergine kleur black currant  van Rowan kidsilk haze is prachtig.

Een nieuw kant patroon en een goede keuze is Rowan kidsilk haze, van Rowan yarns
verkrijgbaar in meer dan  20 kleuren. En volfgens gebreidesjaals heel geschikt voor luxe laceshawls
wol en zijde zoals bekend is.  Per bol van 25 gram  te koop. Er zijn er 3 nodig voor een royale shawl.Rowan kidsilk haze blackcurrant. Een prachtige diepwarme aubergine kleur. Gebreidesjaals kocht dit kantpatroon bij www.zevenkatten.nl ( hebben vele  mooie wolletjes) en dat patroon kunt u daar ook kopen. Gebreidesjaals heeft er zelf nog een extra  rand aangebreid van uit het boek Victorian lace today. De rand van de Myrtle leafshawl.
Het is een mooi golvend patroon en de kleur blackcurrant is een aanrader voor een kanten shawl. Het is een nieuw kantpatroon van M.B. De expert in mijn ogen op kantbreigebied. Wel was het even lastig steeds de 2 samen te breien aan begin van patroon, goed insteken is belangrijk. Maar als je lace breit weet je dat je daar goed op moet letten. Dat de samen gebreide steek er niet achter valt i.p.v. dat hij netjes mee gaat minderen.Het was ook net steeds of 1 steek wat strakker was van die 2.
ligt daar links onder ook geen aubergine shawll?Sjaals zijn van alle tijden........En het lijkt, of men zo langzamerhand het echte hand en kantbreiwerk weer gaat waarderen. In de enorme  overvloed  van deze tijd , en van het grote aanbod en de talloze shawls uit de fabriek komt er toch wel weer waardering voor handwerk. Gebreidesjaals merkt dit aan de reacties van de mensen die er een dragen.
Deze wol van rowan yarns bestaat uit 70 % wol en 30 %zijde.
                                                         

1 opmerking:

Rita zei

I wish you a happy new Year and a lot of lucky moments with people, who give you a warm heart!
Cheers Rita