zondag 27 november 2011

Gebreidesjaals heeft een lila shawl klaar, alpacawol met print o wave patroon.

Lila alpaca wollen shawl  klaar met print o wave patroon. Een prachtig kantpatroon wat zich goed leent voor smallere en bredere stola's. 


Gebreidesjaals toont eerst 2 schilderijen:
 De eerste is van Lawrence Alma-Tadema ( 1836-1912) 
Het heet : de favoriete dichter. (1888)

Gedurende de eeuwen door zijn er altijd verschillende soorten vrouwen geweest, uiteraard net als nu. Vrouwen die onder andere levens/cultuuromstandigheden worden geboren. Die willen lezen om te leren. Vrouwen met al hun schoonheid en mysterie. Dat heeft vele schilders geinspireerd. 

Wat doet de ene  vrouw en wat doet de andere vrouw?
 Schilderijen die een prachtig tijdsbeeld geven.

Dit bovenstaande schilderij  van Alma-Tadema pakte mij om de prachtige kleding. De luxe uitstraling en de sfeer die het oproept. Het intensief lezen wat de een doet en het heerlijk uitrusten en niets doen wat de ander tentoonspreidt.. In contrast met elkaar, en misschien is het uitrusten wel zwijmelen om een stille liefde...

Dit schilderij is een prachtig werkstuk van Lawrence Alma-Tadema 1836-1912.
Het heet de favoriete dichter.Heerlijk dat we allemaal zo verschillend zijn.De een  houdt wat meer van gedichten lezen, mooie kleren, heerlijk luieren en niets doen.
Weer een ander heeft liever iets om handen, of maakt graag iets, is productief bezig, omdat dit ook veel voldoening geeft.


Dit schilderij heet : heel toepasselijk:
Breiend meisje in de tuin.

Het is van Evert Akkeringa ( 1861-1942)

 Een lila alpaca wollen shawl. Hij gaat morgen op de post. Online besteld. Deze lila wollen shawl heeft het print o wave patroon: een mooi kantpatroon waar vele mensen het mee eens zijn. Dit breipatroon kan in smallere en bredere shawls toegepast worden. Aan de zijkanten zijn 2 andere halve patronen die een mooie afwerking geven in het geheel. Alpacawol is heerlijk warm en kriebelt niet.  Print o wave als kant, lace project  is een fijn breipatroon om te maken.  Gebreidesjaals is blij als ze er weer een kan breien.

Deze lila alpaca shawl heeft het zelfde patroon als de lila stola op de hoofdpagina van gebreidesjaals. Op de hoofdpagina is het de mooie wol van www.dutchwooldiva.nl
 Kwaliteit merino silk , die zij met de hand verft.

De klant heeft bij gebreidesjaals altijd veel mogelijkheden en via internet is er zo veel keuze aan wol als materiaal. Er is veel waar je mee kan breien. Gebreidesjaals probeert mee te denken. En het laatste woord  is dan uiteraard aan de aanvraagster van de lila shawl.


en ik kreeg te horen vd klant:
""Je had al een email gestuurd met een foto vd shawl. Ik vond dit geweldig.
 Nu ik de shawl in huis heb, sta ik perplex, zo mooi als hij is. In een woord: geweldig! Chapo Mieke !

EJ.


Deze shawl meet  ongeveer 67,68cm   x 1.80 cm.


Lila alpacawol garen is een goede keuze voor dit lace kantpatroon breiwerk en het is weer met  zorg  gemaakt. Handwerk wat vele, vele uren werk geeft.En dus...: wat is de boodschap: gebreidesjaals heeft geen tijd om te lezen en te luieren, en gaat snel verder met afwerken van de aanvragen!2 opmerkingen:

Marlies zei

Wunderschön leibe mieke i st auch diese Stola wieder. Das Muster ist immer wieder sehr sehr schön anzusehn . Einen schönen 1 Adventssonntag und Grüsse marlies

Rosine zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.