zaterdag 29 oktober 2011

Nachtblauwe sjaal, stola, blueshawl, nightblue shawl, blauwe stola van gebreidesjaals met kantpatroon en van alpacawol.

                                                   Blue shawl, like a beautiful darkblue night.

Nachtblauwe sjaal, nightblue shawl.

Deze nachtblauwe sjaal, shawl van alpacawol, (gebreidesjaals had lang naar deze kleur wol gezocht) donkerblauw als een mooie donkere nacht en ook zeer  geschikt als stola, lag al een tijd klaar om verder afgewerkt te worden. De vorige die verkocht is, was een stuk smaller en bij dunne lichtgewicht shawls mag je best wat bredere maten aanhouden. Wel veel meer werk! Bijna 50 cm breed en 2 meter lang is deze donkerblauwe alpacawollen shawl. 
Een apart gebreide rand met een mooi kantpatroon eraan genaaid met miniscule steekjes. Deze nachtblauwe stola is zeer geschikt voor een feest, of bruiloft.
Speciaal geschikt als u net een hele lichte omslagdoek zoekt om schouders te bedekken van een feestjurk. Hij weegt slechts: 62 gram. U kunt wel begrijpen hoe fijn kantbreiwerk dit is.


Prijs op aanvraag. Vragen staat vrij en ik antwoord altijd.Gebreidesjaals heeft deze blauwe sjaal,shawl voor u klaar liggen. Een kantensjaal , stola van kant , die als extraas een mooie kanten rand heeft.  Alpacawol staat garant voor niet kriebelen en toch voor warmte geven. Echt fijn handwerk  van kantbreien ,weer dus van gebreidesjaals.
1 opmerking:

Fashion Cappuccino zei

Very cool pictures! Are those two cats yours? They're so cute! xoxoxoo