woensdag 18 mei 2011

Rowan kidsilk haze night , gebreide stola, gebreide sjaal, verzonden. Victorian lace today, letterlijk.Kantpatroon voor vandaag de dag.

Deze sjaal is gisteren verzonden. Het patroon komt uit Victorian lace today. Het is een prachtig kantpatroon, en zo mooi dat vele mensen dit heden ,vandaag de dag,ook nog vinden, terwijl we terug moeten naar 1890 waar de oorsprong van dit lacepattern  ontstond.
Dit kantpatroon voor vandaag gaat best lekker met breien , al moet je blijven opletten. Uithalen is geen optie, terugsteken een voor een, en dan weer opnieuw beginnen. En dat is regelmatig gebeurd.
Deze gebreide stola, gebreide sjaal gaat naar een bruiloftsfeest. Ik vond dit erg leuk om voor iemand te maken. Dit lacepatroon en deze sjaal, stola kan in wel 25 kleuren gemaakt worden. Het leuke van Rowan kidsilk haze is; dat de night serie een klein zilver glittertje heeft. Niet iedereen weet dat dit garen ook heel mooi kan zijn. Deze gebreide stola heeft de maten 45 x 155 ongeveer. Er zijn 2 bollen Rowan kidsilk haze night gebruikt. Het boek Victorian Lace today is een echte aanrader met prachtige fotos. Deze ligt opengelegd op de foto, links boven aan.
En ik ontving een brief van deze (tevreden)  klant dat ze er heel blij mee was, en verbaasd gekeken had, hoe dit zo gebreid kon worden,  en dat de fotos volgen als ze de sjaal gedragen heeft op de bruiloft.

4 opmerkingen:

Marlies zei

Hallo Mieke
ohh wunderschönnnnnnnnnnnnn dieser Schal sieht in dieser Farbe so edel aus. Einafch zauberhaft. Die neue Besizerin wird begeistert sein . Ganz liebe Grüsse Marlies
ps- Geniesse heute die sonne.

Katleen zei

Wat een prachtige sjaals, ik zou dat ook graag breien maar ik heb een probleem, ik kan geen Engels lezen, bestaan er ook zo patronen of boeken in het Nederlands?

Sonja`s Gestricksel zei

Ganz tolles Muster haben diese Schals,sieht klasse aus!
LG Sonjs

Celeste zei

Salut,
Très beau travail, fin et délicat.
Amitiés Celeste