Roze, fuchsia.

Roze fuchsia pink mode 2024 Rozekleuren gebreidesjaals.blogspot.com

Zo om de paar jaar verandert de mode qua tinten in kleuren.  En in het straatbeeld of op de tv zie je dit jaar al weer een tijdje felle kleuren bij de dames. Of een tijd later draagt iedereen weer zachte pastel tinten.  Gebreidesjaals heeft al veel seizoenen en modebeelden zien komen en gaan en daarom vond ze het leuk om haar bovenstaande katoenen trui te laten zien. Uiteraard zelf gebreid en..... wel al 25 jaar geleden.  WAAR BLIJFT DE TIJD??????

Wie wat bewaard.... heeft wat. Gebreidesjaals doet aan consuminderen, niet snel gooit ze iets weg qua kleding, dat blijkt. Waarom nieuw kopen als het oude nog goed is.

Momenteel zijn felle kleuren helemaal hot.

bron  Foto :Peter Hahn.

                                             bron foto:  Harper 's Bazaar.

Roze behoort tot de tijdloze accentkleuren in de mode, die in geen enkele kledingkast mag ontbreken. Zelfs ver weg van romantische looks is deze kleur prachtig te combineren: heel volwassen en modern. Voor vrouwen die er graag elegant, vrouwelijk en gedistingeerd uitzien, is roze de ideale outfitkleur. 

Gebreidesjaals heeft diverse roze, pastel tint gekleurde of fellere kleuren sjaals. VERZENDKLAAR! Zij kan ook altijd in opdracht iets breien. Kijk dan bij de vele kleuren kidsilk wolletjes zijde en mohair,die overal te koop zijn. Bijvoorbeeld bij onderstaande wolwebshop.

https://www.mo-and-more.nl/product/kid-silk/

https://www.garnstudio.com/yarn.php?show=drops-kid-silk&cid=7

Reacties

Populaire posts van deze blog

Wol verven met boerenwormkruid, gebreidesjaals verft met natuur, boerenwormkruidbloemen, planten, eeuwenoud verfrecept.

Sophie Digard haakwerk.

TV Serie Outlander patronen of breisels.

Schapen en Wol Europa: boek B.Stikkers.