Mona Keijzer Ajourbreien.

 

Mona Keijzer ajour breien gebreidesjaals.nl
Bron foto: google.

Het was gebreidesjaals al langer opgevallen de laatste tijd, dat Mona Keijzer eigen gebreide sjaals en handgebreide dassen draagt. Kleurrijk en soms dragend als een warme das en ook gezien op google, in een rode omslagdoek versie, als brede gebreide omslagdoek/stola. Duidelijk zijn de ajour en andere breipatronen in de vrolijke kleurtjes te zien, uiteraard w.s. eerder voor een kennersoog. 

Dat vond gebreidesjaals zo enorm leuk om dit te bemerken en het bewijs ervan te zien.

Er mag hier best meer aandacht voor komen. En dat heeft ze gekregen want google maar eens "Mona Keijzer en ajour breien". Sinds gisterenavond zijn deze woorden overal te vinden. Deze woorden sloegen echt aan! https://nos.nl/nieuwsuur 

Zo leuk! vond gebreidesjaals dit, om zelf te constateren dat Mona Keijzer breiwerk / acccessoires zo duidelijk handgemaakt draagt, dat gebreidesjaals, na lang aarzelen, na lang schromen ! daarover iets tegen haar durfde te schrijven op Instagram.

En Mona Keijzer, reageerde daar zowaar best snel op met een kort maar "wat leuk".

Dat was de opmerking waarmee zij dus best snel op gebreidesjaals reageerde. Gebreidesjaals voelde zich vereerd.  Gebreidesjaals waardeerde dit heel erg. Want het geeft gebreidesjaals toch een gevoel van : zij snapt het helemaal ! Vrouwen onder elkaar.

Ook zij durft zich te onderscheiden met eigengemaakt handbreiwerk. 

Waarom zou je massa artikelen dragen, handwerk blijft uniek.

Nu waren er gisteren "sollicitatie" gesprekken op Nieuwsuur,    https://nos.nl/nieuwsuur    voor de gekozen Ministers, alwaar Mona Keijzer op de vraag wat haar hobbies waren dit zei:

,,Hier komt een nieuwtje, voorzitter! Ik ben dol op ajourbreien. Dat zijn breipatronen met zeer ingewikkelde patronen, zo krijg ik mijn hoofd leeg "

Heerlijk vond gebreidesjaals dit om te horen. Want het is waar. 

Breien maakt je hoofd leeg.

Gebreidesjaals is het er daar helemaal mee eens, alhoewel een bruidssjaal of iets anders in opdracht breien ook wel veel stress geeft. Toch kan breien met ingewikkelde telpatronen ook rust geven in je hoofd. Dat is gewoon waar en door het grote aanbod van zoveel mooie soorten wol en breipatronen, die soms eeuwenoud zijn en al die soorten nieuwe garens, wil je steeds iets uitproberen.

                                                    Haapsalu rode bruidssjaal gebreid door gebreidesjaals.





beige camel lace shawl gebreid door gebreidesjaals.

                                                  laatste opdracht van gebreidesjaals 

    een Haapsalu bruidssjaal voor bruid die in mei j.l. trouwde.

Bronnen:

https://www.destentor.nl/politiek/voor-het-eerst-krijgt-kamer-sollicitatiegesprek-met-kabinetsleden-ajourbreien-dat-vind-ik-leuk~a15def94/




Reacties

Populaire posts van deze blog

Mooi kleurverloop garen: Dipinto van Lang.

TV Serie Outlander patronen of breisels.

WAT KUN JE HIER KOPEN? KLIK op woord MEER op de hoofdpagina.

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Blauwe kanten shawl voor een bruiloft net opgestuurd, nog even snel een foto van Grignasco kid seta, nachtblauw.