Regenboog sjaals.

regenboogsjaals regenboog gebreide dassen regenboogkleuren regenboog wol.

 Regenboogkleuren, tijdloos en vrolijk, vooral om blij van te worden. Door de uitstraling van de frisse  primaire kleuren werkt dit als je dit ziet,gewoon op je stemming. Althans bij gebreidesjaals wel.

 En ook om hier een warme gebreide shawl of omslagdoek van te hebben en door gebreidesjaals te laten breien is een mogelijke  optie als je bij gebreidesjaals rondkijkt. En kun je ook een leuke lange das, gebreid met 100% regenboog wol laten breien. En vergeet niet zulke vrolijke kleuren in een das is een ook een echte blikvanger.

Wat betekenen de kleuren? Want elke kleur staat ergens symbool voor en vertelt zijn verhaal. Ook kennen we deze vrolijke kleuren als vlagsymbool voor het promoten van humane diversiteit. Iedereen in Nederland mag er zijn. Alle kleuren van de regenboog.

Gebreidesjaals breide deze bovenstaande regenboog shawl al enige tijd geleden.  Regelmatig is hier vraag naar en gaat gebreidesjaals graag op zoek naar de juiste wol. En zo ontdekte gebreidesjaals ook pastel tinten in de regenboog wol collectie. Voor diegene die niet te felle kleuren willen.

Zoekt u ook een echte regenboog sjaal, dan kan gebreidesjaals er een breien voor U. Diverse mensen gingen u voor en gebreidesjaals maakte er al verschillende in de afgelopen jaren. 100 % wol is aan te bevelen vooral met gebruik van het KAUNI effectgarn. 


Er zijn in regenboogkleuren  ook diverse andere wol kwaliteiten en acryl kwaliteiten te koop.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Regenboogvlag


Wat betekenen de kleuren van de regenboog vlag? Rood staat voor leven, oranje voor geneeskracht, geel voor zonlicht, groen voor natuur, blauw voor sereenheid en violet voor karakter.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

Breien met hondenhaar.

Outlander breipatronen

TV Serie Outlander patronen of breisels.

Sophie Digard haakwerk.