Black friday.

Black friday 2023 black friday gebreidesjaals.blogspot.com
Black friday 2023.

 Zoals wel meer is gebleken, neemt men in Europa al vele tientallen jaren de gewoontes over van  Amerika. Soms de goede en de slechte.

Zo ook Black friday. https://nl.wikipedia.org/wiki/Black_Friday

Inmiddels hier in de lage landen ook een begrip. Gebreidesjaals doet er ook aan mee en geeft een leuke korting van 10%. Dat kan oplopen tot een leuk bedrag bij de wat duurdere handgebreide shawls. Ook bij de zo fijne en superdikke,wollen lange kniekousen. Gebreidesjaals.nl weet dat straks de gasrekening weer duur kan uitvallen en je heerlijke warme benen alleen kunt krijgen en houden door extra dikke en lange kniekousen aan te trekken. 

https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/handgebreide-sokken-sloffen-heren-en.html


Kniekousen Black friday kousen wollen kousen gebreidekousen
                               gebreidesjaals heeft  veel soorten en kleuren hebbende kousen met 60 cm lengte!


Black friday is de manier voor winkels om een lange kortingsperiode te geven. De grote ketens kunnen natuurlijk groots uitpakken omdat alles in bulk wordt aangekocht en misschien wel super goedkoop uit China wordt versleept. Gebreidesjaals werkt met enkele andere handbreisters die ook hun prijs vragen en gebreidesjaals moet natuurlijk zelf ook een beetje uit de onkosten kunnen komen. 

In deze dure tijden, gaan mensen al op tijd zoeken naar mooie kerstcadeaus. De aanbiedingen zijn er overal, dat is de functie van Black friday.

 Black Friday is altijd na Thanksgiving day. De meeste Amerikanen zijn dan ook vrij. De grote drukte begint dan ook bij gebreidesjaals dus wees er op tijd bij (mail even) omdat er bij gebreidesjaals vele unieke 1 stuks sjaals, stola's enz. zijn.

Meestal start de Black friday periode al op 17 november, want iedereen wil zo goed mogelijk profiteren,vooral zij die voortdurend op koopjesjacht gaan. Gebreidesjaals zorgt dat alles binnen 2 dagen bij u thuis is. 

Black friday 2023 is dan ook overal volgende week weer  Zie voor meer gegevens :


https://nl.wikipedia.org/wiki/Black_Friday

https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/handgebreide-sokken-sloffen-heren-en.html



Reacties

Populaire posts van deze blog

Regenboogshawl. Een multicolour das.

Truien van Joost Jansen.

Schoppel Zauberball shawl.

Allergisch voor wol? Heeft u een Wolallergie? gebreidesjaals liet alpacawol testen.

Zigzag dassen.