Lang Yarns Paradise.

Bron foto: Lang Yarns.

Lang Yarns Paradise is een nieuw zomergaren met prachtige overlopende kleuren. En dan bedoelt gebreidesjaals met het ontdekken van  Lang  Yarns Paradise ook echt zacht en heel geleidelijk overlopend. Gebreidesjaals houdt niet namelijk niet zo van strepen. En de garens van Lang geeft een breigaren met dit mooie overloop, en is gewoon prachtig.

De garens kosten 12.95  per bol en je hebt dan 310 meters op de bol. Breinaalden die je nodig hebt voor het breien met Lang Yarns Paradise zijn breinaalden met een dikte van 3.5 tot 4 mm.

Dus met 3 bollen kun je best een grote shawl breien. Maar Lang Yarns Paradise is dus katoen met ietsje viscose. W.s. voor de sterkte of de glans.

https://www.hetwolhuis.nl/lang-yarns-paradise.html 

Hou je daar niet van, kun je altijd 100% katoen of linnen kiezen. Gebreidesjaals heeft diverse linnen  sjaals klaar liggen. ( blauw en abrikoos) Die mogen met korting weg. 

Daarom even snel een paar websites gevonden die goed laten zien wat het garen precies inhoudt. Bij de een zie je van elke bol de juiste kleuren voordat je besluit dat je er mee breit. Bij de ander zie heel goed het garen van dichtbij.




Lang Yarns is een goede beslissing als je een zomer sjaal wil ( laten ?)breien met zachte kleuren.

De een houdt van felle kleuren en de ander meer van lichtere varianten. Wat is er toch veel keus voor iedereen.

De onderstaande webshops, die al lang bestaan, laten ieder op hun eigen wijze het effect van deze garens zien. Zo zie je goed wat je krijgt, voor je de bolletjes gaat bestellen.


https://www.wolplein.nl/artikel/49647/lang-yarns-paradise-006-blue.html

https://www.hobbydoos.nl/patroon/model/garen/1730


Reacties

Populaire posts van deze blog

Lana grossa silkhair.

Alpaca's gezien bij Riverforelands in Wamel.

Wol verven met boerenwormkruid, gebreidesjaals verft met natuur, boerenwormkruidbloemen, planten, eeuwenoud verfrecept.

BRUINE sjaal in de sale.

Breien met wolloos Schachenmayr Nomotta.Shawl die niet kriebelt.