Warme plaid voor op de bank.

warmeplaid voor op de bank deken bank wollendeken bank

Het wordt al flink wat kouder, het is te merken in huis.  Zoekt u nog een warme plaid voor op de bank?

Iedereen wil de verwarming wat lager houden. Toch valt dit niet mee. Gebreidesjaals is zelf ook een koukleum en heeft al jaren een warme plaid voor op de bank klaarliggen. De verwarming gaat 1.5 graad lager ( dat is goed te merken) en verder dikke vesten aan: uiteraard zijn die ook handgebreid en van 100% warme wol. Daarnaast is 's avonds laat bij de tv lang stil zitten een terugkerend probleem. Je kunt soms niet warm worden. Dus plaid en warme deken bij de hand. Immers de dag is ten einde en het werk is gedaan. Veel bewegen om warm te blijven gaat dan niet meer op.

Een warme deken van alpacawol heeft gebreidesjaals voor zich zelf. Die  alpacawollen deken is ook een van de warmste soorten wol. Alpacawol en Orenburgsewol. Dat geeft pas warmte. En zelfs al eeuwenlang. Zelfs een Orenburgse sjaal ( nu veelal in de sale) geeft u de beste warmte die u kunt wensen. Dat geeft polyester echt niet. Ga voor kwaliteit en niet voor milieuvervuilende synthetische materialen. Echte wollen plaid nu beschikbaar bij gebreidesjaals. Ook veel Orenburgse sjaals. Licht in gewicht en toch heel warm.

Bovenstaande plaid voor op de bank is Antraciet van kleur. Handgesponnen en gebreid. Een grote vierkante wollen plaid,  ga voor een 100% wollen deken voor op de bank. 

zie:

 https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/sjaals-dekens-plaids-voor-interieur.html

Reacties

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Bruidssjaal breien.

Frank Govers in Tiel ( Flipje en streekmuseum Tiel)

Wol verven met boerenwormkruid, gebreidesjaals verft met natuur, boerenwormkruidbloemen, planten, eeuwenoud verfrecept.

TV Serie Outlander patronen of breisels.