MAISON AMSTERDAM Nieuwe Kerk.




Gebreide sjaals was in Amsterdam, haar geboortestad, die steeds meer sentiment oproept, naar gelang de jaren voor gebreidesjaals verstrijken. Rondkijkend en zien wat er allemaal gaande is in deze werelstad en wat er veranderd is. Veel nieuwbouw gezien op de weg van Amstelveen naar het centrum.
De auto's waren nu ook geweerd uit het centrum van Amsterdam, de Dam , Rokin en dat was een stuk rustiger om daar nu te wandelen.

Ze kon daar naast andere vele mooie designers jurken van bekende modenamen, vooral de bruidsjurk van Koningin Maxima bewonderen. (de bewuste trouwdag was al weer een tijd geleden, in 2002) Nog 1 week te bezichtigen trouwens.



Prachtig om te zien, vooral de Nieuwe Kerk in Amsterdam waarin  deze Maison tentoonstelling is,
blijft een uniek en prachtig gebouw.



Tot verbazing van gebreidesjaals was de bruidsjurk in het echt ,/van Maxima, veel meer ecrukleur dan wit. Maar het is bekend dat ecru als kleur veel meer flatteert dat de spierwitte kleur.
Gebreidesjaals merkt dit al 11 jaar, men heeft liever de warmere ecru/ off white/ ivoor kleur voor handgebreide sjaals van www.gebreidesjaals.nl

Vooral de kanten sluier met  daarin talrijke kantbewerkingen, was prachtig. De jurk was van Valentino en alles was met de hand gemaakt. Een bijzonder dure jurk n.l. met een prijskaartje van 100.000 euro.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

Breien met hondenhaar.

TV Serie Outlander patronen of breisels.

Outlander breipatronen

Outlander film en zijn breipatronen.