Bruidssjaals.

 gebreide bruidssjaals, gebreidesjaals.blogspot.com gebreidesjaals.nl

Handgebreide bruidssjaal. Geitendons op zijde.




 





Nog maar even weereen keer uitgelegd, door gebreidesjaals. in samenwerking met de bronnen 
hierover:

Deze ivoorkleurige 100% naturelle weddingringsjaals zijn ongeëvenaard in kwaliteit en originaliteit van patronen. Ze zijn romantisch, duurzaam ( ze worden door dagelijks dragen steeds mooier) en extra warm. Ze hebben elegantie en schoonheid waardoor ze soms echte kunstwerken zijn.
De kwaliteit van de shawls wisselen erg , dus  gebreidesjaals heeft gezorgd dat ze de beste kwaliteit kan leveren. Ook worden ze met de hand geverfd in kleuren die op dat moment nodig of gevraagd zijn door klanten.

Momenteel is zalm /abrikoos erg geliefd en gebreidesjaals heeft er dan ook 2 in 2 verschillende kleuren pastel geverfd.
Ook de mensen die gaan voor het meer gemakkelijker te combineren
blauw of zwart kunnen geholpen worden.

En waarom zijn ze zo warm en zeer romantisch?
Antwoord: door het wazige microfijne dons, terwijl als je ze draagt
de bruidsjurk zelf  optimaal in zicht blijft.


Dit type fijn gebreide , donzen kanten sjaal is ongeveer 250 jaar geleden, in de 18e eeuw, ontstaan ​​in de omgeving van Orenburg. De regio Orenburg in Rusland is beroemd om zijn sjaals, in het Russisch bekend als Orenburg-sjaals / sjaals / "Orenburgskyi Platok". In de Engelssprekende wereld worden ze vaak "trouwringsjaaltjes" genoemd omdat, hoewel de sjaals vrij groot zijn. Dus een sjaal die op de traditionele manier is gebreid en zo fijn is, dat hij door een trouwring kan worden getrokken.
zie onderaan deze foto daarvan.

Het donshaar van Orenburgse geiten is het dunste ter wereld - 16-18 micrometers. Producten van Orenburg-donshaar zijn daarom bijzonder zacht en fijn. De dunheid van het haar is deels te wijten aan de strenge sneeuwwinters van de steppen van de Oeral , samen met de bijzondere kwaliteit van voeding en levensomstandigheden. Het Orenburgse geitenras mag alleen in de regio Orenburg worden gehouden. Ondanks dat ze zo fijn zijn, is de vezel erg duurzaam, meer dan wol.

 Geitendons is niet alleen een fashionstatement of een geschenk, het staat erom bekend, de meest warme wol van de wereld te zijn, terwijl de sjaal dun is als kant. En deze gebreide bruidssjaals zijn heel licht, en je ziet meteen dat ze ook bijna niets weegt.

 Geitendons is ook niet-allergeen.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Gebreide bruidssjaals voor de winterbruid.

Bruidssjaal, myrtle leaf, Victorian lace today, het verhaal gaat verder over het breien van een wolwitte Rowan kidsilk haze kanten sjaal voor de bruid.

Schoppel Zauberball shawl.