Grijs vestje dames.

Grijs damesvestje, gebreide grijze vesten, handgebreid vestje, gebreidesjaals.

Gebreidesjaals kocht 10 bollen Karisma van Drops en dat kwam snel binnen. Die had gebreidesjaals besteld bij hobbydoos.nl

En vlot geleverd gekregen.

En dan gaat gebreidesjaals dus snel aan de slag voor een heel aardig persoon. En elke dag 4 uur breien. Het resultaat een grijs damesvest. Een omslagvest, een soort van warme vestsjaal. Maar dat zie je pas aan de achterkant.grijsvestje dames, grijze vesten gebreid, handgebreid vestje.
Heel ideaal is dit grijze vestje om snel om te strikken en zal ook mooi kunnen zijn in andere wol materialen.

De klant koos voor deze grijze kleur. Heel praktisch, kan overal bij.

Drops Karisma is 100% wol wat ook in de wasmachine kan. Al wast gebreidesjaals liever alles op de hand en daarna plat op een handdoek drogend. Immers handwerk is een delicaat product en uniek gebreid en stel dat je eens achteloos de wasmachine verkeerd op kookwas afstelt...... Dan krijg je een gevild meisjes /babyvest terug.

Natuurlijk kun je dit gebreide vestje ook met vele andere duurder soorten en luxer garen breien. Gebreidesjaals denkt zelf aan kidsilk. Maar ja welke kleur. Liever op speciaal verzoek van iemand die dit graag zou willen. Anders kiest gebreidesjaals misschien voor een verkeerde kleur en aan winkeldochters , die liggen te wachten op klanten, wil gebreidesjaals niet meer beginnen.

Meer dan 2.20 lengte aan handbreiwerk  is lang en stug doorbreien.


 

Dus aan de achterkant kun je dit sjaalvestje strikken. 

De maten zijn 73 x 2.20cm geworden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Breipakketten.

Schapen en Wol Europa: boek B.Stikkers.

Bruidssjaals.

100% Linnen breigaren.

Handgebreide net echt gelijkende katten.