Totaal aantal pageviews

maandag 7 juni 2021

Trouwen mag weer.


trouwen mag weer,gebreide bruidssjaals, handgebreide sjaals, gebreidesjaals.


28 mei 2021 Trouwen mag weer.

Vandaag veel positieve berichten, want er kan al een heel stuk meer! Demissionair Minister-President Mark Rutte en Minister de Jonge hebben zojuist versoepelingen aangekondigd. Vanaf  5 juni is het volgende week mogelijk: en het gaat allemaal de goede kant op.

  • Vanaf volgende week zaterdag mogen maximaal vijftig gasten bij restaurants en cafés naar binnen, wel  natuurlijk met vaste plaatsen en reserveringen. De horeca mag nu open zijn van 06.00 uur tot 22.00 uur. Let op er mogen max 4 gasten aan een tafel zitten.
  • Zalen mogen weer openen! Er geldt een maximum van vijftig bezoekers. De grote zalen mogen 250 bezoekers ontvangen. Let wel op altijd is 1,5 meter afstand nog wel de regel!
  • Wil je thuis iets vieren? Dat is nu nog lastig. Je mag namelijk thuis maximaal 4 gasten ontvangen.
  • Nu het mooiste nieuws: Met toegangstesten is er meer mogelijk. Hoe dit precies invulling gaat geven, daar zullen we jullie van op de hoogte houden. Als een locatie namelijk een testuitslag vraagt bij de toegang is er geen maximaal aantal toegestane gasten meer! Natuurlijk wel blijft 1,5 meter gelden!
  • Maximaal aantal mensen verhoogd bij de trouwceremonie. De nieuwe maatregelen geven aan dat je per 5 juni nu met 50 gasten aanwezig mag zijn bij een trouwceremonie."


Trouwen mag weer, zorg dat je bijtijds naar een mooie warme gebreide bruidsstola of warme maar lichte weddingring shawl voor de bruiloft zoekt en vindt. En wil je dat:
dan kan gebreidesjaals veel voor je betekenen. Gebreidesjaals staat er om bekend graag te helpen. Ze besteed er weken tijd aan en uiteraard gaat er soms ook wel eens niet door. Dat is minder leuk natuurlijk maar de positieve berichten van klanten overheersen.


Eventueel de hulp in schakelen van andere, ook  snel werkende breisters, dat is een mogelijkheid bij gebreidesjaals. 
Voor een zeer lage uurprijs/breiprijs  krijgt u een  uniek stuks handgebreid en handgemaakte stola, waarmee u op de bruiloft alle lof naar u toe trekt.

Maar :gebreidesjaals heeft heel veel klaar liggen.  Fijne zachte draden zijn er gebruikt. Luxe cashmere wol, zijden, linnen voor de handgebreide sjaals, zeer elegant dragende.
Ook in diverse kleuren en warm voor de wat koelere momenten tijdens bv. de fotoshoot.


Trouwen mag weer en gebreidesjaals kan zich voorstellen dat iedereen blij is. Ze hoorde al veel verhalen:dat mensen alleen voor de wet trouwden in een klein gezelschap en het grote bruiloftsfeest uitstelden. Maar het kan weer. Al zal het druk worden qua reserveren 
in de romantische kastelen en bruiloftszalen.
Trouwen kan weer............

Populaire posts