Een bruidssjaal met bloemen.

Bruidssjaal met ingelegd borduurwerk.
in een mooie naturelle ivoor kleur. TE KOOP.

Gebreidesjaals heeft al sinds 2011 aan vele honderden bruiden een oplossing kunnen bieden.
 Voor die onvoorspelbare mogelijk slecht weer momenten.
Of waarop je buiten loopt en /of naar de kerk of naar een fotosessie gaat.
                              Een van de vele bruiden van gebreidesjaals met een mooie grote bruidsshawl.

Ook de moeders en schoonmoeders vonden in veel gevallen een mooie gekleurde Orenburgse shawl van gebreidesjaals in de kleur van hun kleding.
Kijk maar eens hier:


Het voordeel is dat deze cashmere geitendosn shawls enorm licht zijn en toch de warmste shawls sinds eeuwen zijn. Door het 14-18 micrometer fijne dons wat, als je het tegen het licht houdt als een romantische waas zichtbaar is. Vaak met zeer grote afmetingen en nog steeds betaalbaar.

De  bruid en bruidsjurk zelf moeten  natuurlijk de meeste aandacht krijgen, de shawl moet het geheel afmaken en een warmte functie hebben. Ook voor in de kerk ben je dan wat beter bedekt.

Niet voor niets zeggen de vele overleverings verhalen vanuit het oosten dat Orenburgse wol goed is als bescherming voor extreme koude. Dan praat je over -10 graden onder nul of erger.



 Ook zou het helpen tegen reuma enz. Maar ja, toen stond de medische wetenschap en zeker op vele afgelegen kleine Russische dorpen nog in de kinderschoenen


 
Vandaag de dag, weten we beter , maar ze zijn zo mooi! En als u voor het komend jaar nog een mooie ivoorkleurige of ecru of lichtere bruidssjaal zoekt kunt u terecht bij gebreidesjaals. 
Ook vele Haapsalu handgebreide sjaals van cashmere zijde en wol en andere weddingringsjaals.

En natuurlijk ook , niet te vergeten voor dagelijks te dragen dassen en stola's en dikke warme sokken en kousen. Voor diegene die geen massa artikelen willen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Bruidsshawls, Orenburgse shawls, Bruidssjaals voor een ieder die een luxe,originele Orenburgse geitendons bruidssjaal wil op haar trouwdag!