Totaal aantal pageviews

maandag 11 januari 2021

Dikke wollen kniekousen.

wollen kniekousen
Gebreidesjaals valt misschien in herhaling, maar deze extra dikke lange kobaltblauwe

kniekousen zijn super warm en hebben  een bijzonder mooie  kobaltblauwe en grijze kleurcombinatie.

Ze zijn 60 cm lang en super dik gebreid.

Voor de prijs van dikke panty's die zo ladderen en die u daarna weggooit, heeft u, bij deze lange kousen een goede aankoop.

U heeft beslist jarenlang dikke warme kousen aan uw been. Heerlijk voor in huis en geschikt als aparte en hart verwarmend en niet te vergeten been en voeten warmte gevend cadeau.

nog veel meer op :

https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/handgebreide-sokken-sloffen-heren-en.html

Zie te koop pagina 14 

en kies tussen de verschillende  en vele soorten aan gebreide wollen kousen en unieke sokken. Gebreidesjaals verkocht er al veel en deze winter zijn weer veel nieuwe combinaties  mogelijk.

 

gebreidesjaals heeft er al veel enthousiaste klanten voor gehad.

Diverse maten mogelijk en de cm maten van de kousen worden altijd aan u doorgegeven,wel even emailen naar mieke.ten.haaf@planet.nl  

U KRIJGT SNEL ANTWOORD.

Deze lange kousen van 100% DIKKE  wollen kwaliteit zijn bijzonder goed en zoekt u 100% warme wollen kousen of sokken, kies dan voor eerlijke wol. Neem geen genoegen met 5 voor 10 euro zwetende sokken uit China. Maar kies voor sokken uit landen waar de ambacht van breien nog hoog in het vaandel staat, zoals Estland. 

De diverse gekleurde, veelal met bloemen en leuke ingebreide motieven hebbende sokken en extra lange kniekousen hebben een handgebreide uitstraling. Populaire posts