Totaal aantal pageviews

maandag 5 oktober 2020

Dikke wollen kniekousen, beenwarmers.


weer in huis en te bestellen email naar gebreidesjaals. Voor maten en info.


                            gebreidesjaals is enthousiast over deze dikke lange dames kniekousen. 

 Hoge kwaliteit 100% wol, dat de bekende eigenschappen heeft als:

 isolerend maar ook ademend.  En echte dikke en wollen kousen en sokken zijn veel beter dan nare   zwetende andere materialen.
Jouw benen en voeten gaan niet zweten en blijven droog.

Voor dag en nacht geschikt zijn deze extra lange kniekousen. De leuke verschillende motieven zeggen genoeg. Romantische bloemen en of leuke dierenafbeeldingen.

En veel mensen zijn het er mee eens.  Daarom heeft gebreidesjaals  nieuwe extra lange en dikke kniekousen aangekocht. Het is de oplossing voor als je panty's steeds ladderen en je dus veel geld kost.

Warme wollen extra lange kniekousen, of beenwarmers,het is de ideale warmte voor de komende tijd als je voeten en benen weer zo snel ijskoud worden. Van het stilzitten achter de computer en /of tv kijken. Deze bovenstaande, extra dikke warme gebreide kniekousen voor dames, hebben grijs lichtgrijs en lila en paars als kleur.

Maar vele andere kleuren komen eraan. Deze extra dikke kousen zijn elastisch en rekken goed mee om de voet. Ze hebben een hoge weerstand tegen slijtage. Ze gaan lang mee.

Spaar het geld voor dure panty's uit  en probeer eens een paar dikke lange wollen kniekousen. Heerlijk voor in huis.  Ook een leuk idee voor cadeaus in de komende maanden.

 gebreidesjaals heeft eind van de maand  weer vele nieuwe modellen 

 zie:

https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/handgebreide-sokken-sloffen-heren-en.html

 

prijs 29.50 excl verzendkosten.

Populaire posts