Posts

Posts uit oktober, 2020 tonen

Extra dikke gebreide kol.

Afbeelding
Verzendklaar.                         Extra dikke kollen, gebreidesjaals maakte ze al jaren lang.   Een extra dikke kol, ecrukleur. Nu te koop. Een gebreide colshawl, col, die snel om te slaan is en mooi overeind blijft staan. Dikke gebreide naturelle schapenwollen kol.   Zie te koop pagina 9. boven aan  bij Kollen. Ideaal om de kou te verslaan: Deze ivoorkleurige wollen kol, is extra dik. Met ongeverfde  breiwol gebreid. 100% wol. 100% schapenwol.

Herfst, de maand van de kolsjaals.

Afbeelding
Een 100% warme wollen kolsjaal,met 100% echte wol gebreid. Overlopende cognac en bruine kleuren, soepeltjes met kleurovergangen  naar blauw. Warme wollen kol sjaal. maten 40 x 1.90 cm  Handgebreid met apart patroon er in. Verzendklaar.      55,--  In de rondte aan elkaar gemaakt. zie voor info: en nog meer kolsjaals. https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/dassen-sjaals-en.html

okergele dikke wollen colshawls.

Afbeelding
Deze dikke wollen  handgebreide colsjaal kun je gemakkelijk om je nek heen draaien en hij voelt soepel en superzacht aan. De okergele col is ruim gebreid:hij heeft maten 50 cm x 185 cm. 100% wol.  Warm behaaglijk en isolerend.   Nu verzendklaar, slechts 1 stuks.   49.95   Met een mooi patroon erin gebreid. Een detail foto van de dikte qua het wollen garen is goed te zien.  Superzachte wol. Heerlijk om te voelen. Okergeel met een bruin effectje erin. zie: https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/dassen-sjaals-en.html

Kniekousen,wollen dames kniekousen.

Afbeelding
Dikke warme kniekousen . Gebreidesjaals heeft ze weer. Er is best veel vraag naar en de kopers zijn er blij mee. Met schitterende bijna levensechte rozen ingebreid. Extra lange kniekousen in diverse maten. Voor dames met koude voeten.  De komende maanden zijn weer geschikt voor warme cadeautjes, in een koude periode:de maanden november en december komen er aan.  Accepteer geen koude benen en voeten meer.... Dikke wollen en extra lange kniekousen, in diverse kleuren. Mail mij voor vragen.. Voortaan warmte en behaaglijkheid, geen koude en klamme voeten meer, 100% wol en de verwarming kan ook een  graadje lager. Kortom,  U spaart geld uit.   De extra lange kniekousen vindt u op deze pagina: er zijn diverse kleuren en maten  beschikbaar. https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/handgebreide-sokken-sloffen-heren-en.html  Zie ook : voor herensokken en jongens/kindersokken.  Gebreidesjaals verwacht binnen korte tijd nog meer kniekousen , houdt dit blog in de gaten.

Schapenwollen colshawl.

Afbeelding
Een 100% naturelle schapenwollen ronde colshawl, een kol, of hoe je het wil schrijven. Of noem het een snood of een infinityshawl. Een oneindige shawl, een oneindige kolsjaal. Mara wel gebreid met 100% schapenwol. Een naturelle ongeverfde ivoor kleur hebbend. Gebreidesjaals breide hem 38 x 2.20cm  lang en het is daarna in de rondte aan elkaar gemaakt, Dus voor vele doeleinden en draagmogelijkheden. Op een jas te dragen of gewoon binnen, lekker warme nek behoudend.  Gebreidesjaals doet de hare niet meer af. Een langere snood is een infinitysjaal, gewoon een lange col. Maar wel erg warm. Duurt wel even wat langer om te breien, ( lengte meer dan 2 meter) Geen lange slierten, maar alles in de rondte. Gewoon lekker snel om je hals te wikkelen. Gebreidesjaals maakte er verschillende en ze zijn te vinden op dit blog, komt u er niet uit, gewoon even emailen, u krijgt snel antwoord.   De 100% wollen sjaal zal  zeker heel warm zijn, want echte wol is niet te vervangen.                          

Groene wollen dassen, snood ,infinityshawls.

Afbeelding
VERKOCHT en de recensie: Sjaal is binnen! Ben er echt heel blij mee. Heb hem nu om, geeft natuurlijke warmte en is zacht. Kleur is perfect, precies de kleur waarvan ik afgelopen week een broek gemaakt heb en nog een stuk ....... Groene wollen dassen, gebreidesjaals heeft nu deze groene handgebreide wollen snood gemaakt, gebreid met donkergroene wol. Maten 38 x 165 cm omtrek. Als oneindige shawl die je lekker snel om  kunt slaan. En dan heb je een warme wollen kol. Of noem het een snood. Nu in de sale 39.95 excl verzendk. Een modieus extraatje en boven dien zalig warm. Gebreidesjaals droeg het even voor de shoot op een wollen rozen bloemenvest, en de daaarbij levensechte  donkergroen bladeren. Het geheel op een ondergrond van een beige gekleurde ondergrond.

How to: Wear an Infinity Scarf, Snood

Afbeelding
Hoe draag je een oneindige sjaal? Gebreidesjaals heeft verzendklaar een handgebreide  infinity sjaal, maten 22 x meer dan 2 meter.  In de rondte aan elkaar bevestigd: de oneindige lange sjaal heeft diverse tinten rood/paars/ aubergine en bruin. Zachte wol, zeer zacht zelfs. En in bovenstaand gevonden youtube filmpje kun je zien hoeveel keren je zo een infinity shawl verschillend kan dragen. Een snood , een infinity shawl of als gewone das, of als soort van vestje, of dubbelgevouwen. Kijk eens naar dit filmpje en vergeet maar snel de groene lipstick...... smaken verschillen......... Er zijn oneindige verschillende manieren om deze sjaal te dragen.   Prijs 29,95. Hier is de meer dan 2 meter lange sjaal dubbelgevouwen.

Herendassen breien.

Afbeelding
 Herendassen breien . Je zou toch denken dat er hier veel animo voor is. Als je dit woord googelt, herendassen breien, wordt het direct veranderd in tassen.. heel vreemd. In het begin van gebreidesjaals haar blog, 2011/2012 en verder, werd ze bestormd door fabrikanten en/of winkels van herendassen of zij ( lees gebreidesjaals) hen wilde linken. Of aan linkruil wilde doen. Het hoge bezoekers aantal van dit blog was w.s. de reden. Men dacht :al die vrouwen willen ook wel iets voor hun man of vriend kopen.  Soms waren het overhemd fabrikanten of zelfs totaal andere belanghebbende winkels met allerlei andere doelgroepen.( tapijten enz)                                  Heel vreemd vond gebreidesjaals dit altijd.  De laatste Herendas  zoals bovenstaande ( blauwe) gaat in de SALE.   39.95 Er is er nog maar 1 van. Wilt u zelf liever breien omdat u het (te) duur vindt??? kijk dan eens hier wat wol en garens kosten ! https://www.knottenwol.nl/collections/pakketten de meest rechtse herendas is er

Breien voor bruiloft.

Afbeelding
Breien voor bruiloft, het kan, als je iemand kent of zelf iets wil maken, maar je kunt het ook kant en klaar kopen. (hier dus) Overwee g je: Wat te gaan breien voor je bruiloft, het breien van shawls of haken voor bruiloft is een groot begrip. Zoek maar op google. Er is veel mogelijk. Maar zoek je echt iets moois wat een lange traditie kent?  Ragfijn breisel met hele dunnen naalden..... ? Verschillende luxe hand gebreide(bruid)sjaals. In mooie ivoor /off white kleuren. Veelal direct verzendklaar. Breien voor bruiloft............ hoe pak je zo iets aan? Hier ben je op het goede adres. Gebreidesjaals bestaat al sinds 2011 en heeft al veel mensen blij gemaakt. Het is een modieus handgebreide extraatje, als je een  echte handgebreide kanten shawl hebt. Er zijn zoveel varianten beschikbaar, er zit altijd wel iets tussen, fijn gebreid als kant of wat stoerder. Of gebreid met geitenwollen dons, wat net echt bont lijkt. maar handgesponnen en handgebreid is. Een handgebreidesjaal/stola of bruid

Fluorroze sjaal.

Afbeelding
Een fluorroze wollen stola, gebreid met zeer dun lace garen, het is een aparte kleur. Je houdt van fluorroze kleuren of hebt net die kleur nodig, dan ben je hier aan het goede adres. Dit is echt een fluorroze kleur. Weet je iemand, hier is hij.  Prijs 89 euro.  SALE. Gebreidesjaals heeft de Haapsalu fluorroze wollen stola gemeten en hij meet ongeveer 80 x 1.70cm   Vanwege de aparte kleur in de SALE , er hoeft maar 1 liefhebber te zijn. Normaal kost een dergelijke handgebreide lacesjaal heel veel meer. Het is een originele Haapsalu sjaal met echt heel veel noppen ingebreid met gebruik van de originele oude breipatronen.   Wilde je altijd al een Haapsalu sjaal, pak je kans...... Mail mij bij interesse, er is er maar 1 van.